Itt vagy...

Izgatott vagy, mert már megvan az ötlet, mivel akarsz kitörni a “8-tól 4-ig, látástól mikulásig” mókuskerékből,  végre tudod mi tesz boldoggá, miben vagy jó, és már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy vállalkozóként valósítsd meg az álmaid?

Netán már egy ideje vállalkozol, de szeretnél egy szinttel feljebb lépni, ügyfélköröd bővíteni, és profi megjelenésre vágysz?

Mivel itt vagy, úgy veszem, készen állsz arra, hogy személyiségedre alapozva erős, és profi brandet alakíts ki és vállalkozásod sikeréhez gyönyörű és okos weboldalt is készíttess.

De egy kicsit bizonytalan vagy abban….

 • mitől lesz “hűdeklassz” a honlapod,
 • hogyan fogod megtalálni és megnyerni magadnak azokat az ideális ügyfeleket, akikkel imádsz együtt dolgozni,
 • hogyan fogod vevőszerzővé alakítani a honlapod,
 • hogyan láss neki a honlapod és arculatod tartalmi és vizuális megtervezésének,
 • hogyan fogod majd kezelni az oldalad, mert nem vagy a technika jóbarátja.

Nem számít, hogy még fél lábbal alkalmazott vagy, netán már jóideje vállalkozóként élsz, a cél egy: tudatni akarod a világgal, mire vagy képes, a szenvedélyedből szeretnél pénzt csinálni, meg akarod valósítani azt az életmódot és életszínvonalat, amit megálmodtál magadnak. 

Azért vagyok itt, hogy ebben támogassalak, segítselek.

Hiszek abban, hogy az embereknek elegük van a tucatból és vágynak arra, hogy egyéniségekhez kapcsolódjanak. 

Tudom, mennyire frusztráló tud lenni, ha nem tudod mi történik, mi miért kerül annyiba, és egyáltalán nincs semmilyen kontrollod az események felett. És azt is tudom,  mennyire felszabadító érzés, amikor egy feladatot végre nyugodt szívvel rá mersz másra bízni, mert tudod, hogy lelkiismeretesen és jól fogja végezni a dolgát, Te pedig addig pihenhetsz, vagy azzal foglalkozhatsz, amihez értesz.

Missziómnak tartom, hogy munkáim elsősorban ne engem, hanem ügyfeleimet tükrözzék, épp ezért nem zavar, ha azok sokfélék, és nem húzhatóak rá egy sablonra.

Hitvallásom, hogy egy munka akkor lesz tökéletes, ha a megbízó is be van vonva az elsőtől az utolsó pillanatig, érti, tudja mikor mi történik, van ráhatása a történésekre, benne van a folyamatban, és mindezt jó hangulatban teheti, mert tudja, amikor dolgozom, ő nyugodtan hátra dőlhet.

így dolgozom, mert -szerintem- csak így érdemes

Tizenkét évig IT szolgáltatásokkal foglalkozó multinacionális vállalatoknál edződtem, ebből 3 évig egy olyan csodálatos csapatban dolgoztam, ami valóságos álom volt: egyszerű, olajozott folyamatokkal dolgoztunk, szuper betanítási rendszert alakítottunk ki, csupa elégedett ügyfelünk volt. Imádtam!!! Az álom aztán véget ért, tulajdonos-váltás történt, a csapatot az új vezetőség szétcincálta, a feladatokat átszervezte, eluralkodott a káosz.

Amikor elindítottam webdesigner vállalkozásom, tudtam, hogy magánemberként is ezt az álom-koncepciót szeretném megvalósítani, így nem volt kérdés, hogy munkáimat projekt módszerrel irányítom törekedve az egyszerű és átlátható folyamatokra és különös figyelmet fordítok nemcsak az előkészületekre, hanem a betanításra is, ahol nem mellesleg pedagógus végzettségemet is hasznosíthatom.

így tudok segíteni neked

Bloggal, és ingyenesen letölthető anyagokkal, hogy felkészülten vághass bele arculatod és weboldalad megálmodásához.

Legelső honlapomat ad hoc módon készítettem mindenféle branding, marketing és weboldal-“anatómia” ismeret nélkül, aminek katasztrófa lett a végeredménye: sokszoros újratervezés, honlap átalakítás, re-branding. A toldozgatásnak az lett az eredménye, hogy még a rendszeres követőim is elpártoltak tőlem.

A blog cikkekkel és az ingyenes anyagokkal segítek Neked, hogy átgondoltan, tervezetten-szervezetten láss hozzá arculatod és weboldalad kigondolásához. 

Ne kövesd el azokat a hibákat, mint én!

Ha már van honlapod, akkor is érdemes körülnézned a blogon, mert WordPress-es témában is találsz írásokat, a facebook oldalamon pedig vállalkozás fejlesztéssel kapcsolatos cikkeket osztok meg profiktól, hogy pörögjön a vállalkozásod.

Projekt-rendszerű munkafolyamattal, hogy átlátható, kiszámítható legyen számodra a közös munka.

A folyamat leírásához, ütemtervéhez és a kommunikációhoz az ASANA ingyenes projekt alkalmazást használom, melynek előnyei:

 • Egyszerűen nyomon követhetőek a folyamatok, és a határidők.
 • Világos, átlátható a menetrend: tudod, mikor mire számíthatsz tőlem.
 • Ütemezhetőek a feladataid: előre tudod, mikor van teendőd.
 • Könnyített kommunikáció és adatcsere: akár a saját email fiókodból is válaszolhatsz az ASANAból küldött leveleimre.
 • Minden (levelek, kommentek, doksik, képek) egy helyen: az ASANAban mindent egy helyen találsz, nem kell az emailjeid között bogarászni fileok, vagy beszélgetések után.

Tréninggel, Tudásbázissal és ügyfélszolgálttal, hogy ne csak gyönyörködj a weboldaladban, hanem használd is!

A folyamatot mindig személyre szabott tréninggel zárom. A 2-3 órás fejtágításon nem pusztán ledarálom a tudnivalókat, hanem hagyok időt arra is, hogy Te magad is készíts például egy blog bejegyzést, vagy frissítsd valamelyik oldalad a segítségemmel, illetve ha akad olyan téma, ami Téged specifikusan érdekel, jusson arra is idő.

Saját magamból kiindulva tudom, hogy egy ilyen tréning sem mindig elég. A Tudásbázist úgy állítottam össze, hogy a leírások és a képek alapján önállóan is bátran hozzá merj nyúlni saját weboldaladhoz. Ez a szolgáltatás része, kizárólag ügyfeleim kapnak hozzáférést a Tudásbázishoz.

A projekt befejeztével még egy hétig rendelkezésre állok, hogy ha még bármilyen kérdésed van, segíteni tudjak.

Utánkövetéssel, hogy fejlesszük együtt tovább a vállalkozásod és igényre szabott szolgáltatásokkal!

Ha egy projekt jól sikerül – és miért ne sikerülne jól – szeretek hírt kapni az ügyfeleimtől, hogyan működik az oldaluk, hogyan fejlődik a vállalkozásuk, mivel tudok még hozzájárulni sikerességükhöz.

A kezdetekkor a vállalkozásodnak még sok egyéb kiadása van, és a későbbiekben sem biztos, hogy egy fix összetételű nyomdai csomagra van szükséged. A jelszavam ebben a fázisban a maximális rugalmasság: megnézzük, mire van szükséged, mi passzol a pénztárcádhoz, az ügyfeleid elvárásaihoz, és ami a legfontosabb, mi támogatja a leghatékonyabban az üzleti céljaidat.

Online és nyomdai termékeimmel vállalkozásod igényeihez alkalmazkodom, legyen szó új termék bevezetéséről, rendezvényről, kiadványról, vagy csak egyszerűen kedveskedni akarsz ügyfeleidnek egy személyre szóló aprósággal.

Segítek megmutatni értékeidet, felépíteni hitelességedet, hogy sikeresen növelhesd ügyfeleid és bevételed számát.

Az én sztorim...

rólam Dióhéjban

Imádom a mákos tésztát és a táncolható zenéket – mindegy, hogy klasszikus, pop vagy rock, csak dallamos legyen!

Van egy imádnivaló kislányom és egy vicces férjem, aki a humorából él. 

Sokáig azt gondoltam, munkamániás vagyok, mert nem volt olyan időszak, amikor a munka mellett ne csináltam volna még valamit. Írtam például egy önkénteseknek szóló könyvet angolul, mely 2006-ban első díjat kapott, az Európai Önkéntes Szolgálat Befektetés a jövőbe programjában, vezettem női munkacsoportot, megtanultam felsőfokon németül, szerveztem 800 fős céges rendezvényeket, és ha épp nem volt semmi tennivalóm, blogot írtam, vagy lakberendezést tanultam és megterveztem 3D-ben a lakásunkat. Mindeközben építettem a karrierem is: ügyfélszolgálatosként kezdtem, végül több millió dolláros tendereken dolgozó IT szolgáltatási szakértőként (solution architect) mentem el szülni. 

Utólag jöttem rá, hogy ösztönösen kerestem valami olyasmit, amit tényleg szívvel-lélekkel tudok napi 8 órában csinálni.

A webdesignhoz tulajdonképpen véletlenül keveredtem, az akkori blogomat szerettem volna egy ingyenes blogszolgáltatótól áttelepíteni profi WordPress oldalra. Egyre jobban élveztem a honlap-készítést, befizettem tanfolyamokra, azon kaptam magam, hogy folyton a témával kapcsolatos cikkeket olvasok, és megszállottan gyűjtöm az inspirációkat. Először ismerősöknek, rokonoknak készítettem el a honlapjukat, és kivétel nélkül azt láttam, hogy a profizmusukat olyan felülettel sikerült megtámogatnom, mellyel látványosan tudták fejleszteni vállalkozásukat és még én is meg voltam elégedve az eredménnyel. 🙂

A webdesignban egy kincsre leltem – megtaláltam végre azt a területet, ahol nemcsak folyamatosan tanulhatok és tudást adhatok át, hanem tehetséges embereket sikerül oly módon megmutatnom a világnak, hogy ők abból profitábilis vállalkozást tudnak építeni és tudásukkal mások segítségére lenni. 

ha neked is fontos...

 • hogy ne “szakértői lekezelő stílusban” bánjanak Veled,
 • hogy aktív részese lehess saját arculatod és honlapod kialakításának,
 • hogy tudd kezelni saját weboldalad és ne szorulj mindig másokra,
 • és szükséged van egy megbízható és kedves szakemberre, akire vállalkozásod építésében honlapod elkészülte után is számíthatsz – itt vagyok! 🙂