Ingyen adom

ÚJ!!!

honlapod újratervezve

Ingyenes ebook és munkafüzet

Saját magad átvizsgálhatod honlapod felhasználói élmény, technikai háttér és márkaépítési szemszögből is, hogy teljes képet kapj honlapodról és a javítandó területekről, a munkafüzet pedig segít a mevalósításban.

KALAUZ A HATÉKONY EGY OLDALAS HONLAPOKHOZ és Landing útmutató, hogyan építsd fel őket

Ingyenes ebook

Megtanulod mi az alapvető különbség a landing oldal és az egy oldalas weboldal között és hogyan teheted velük vállalkozásod eredményessé.

HONLAP TÍPUSOK PUSKA

Azonnal letölthető anyag!

A 2 oldalas puska röviden, érthetően összefoglalja milyen honlap típusok vannak terjedelem és összetettség szerint a legegyszerűbbtől a bonyolutatabbakig.

Megtudod melyik oldal típusnak melyek a főbb sajátosságai, kiknek ajánlott használni őket, így különösen  nagy hasznát veszed, ha még csak tervezed, hogy honlapot készíttetsz.

Email címet nem kérek ezúttal az anyagért, de nagyon örülni fogok, ha csatlakozol a Facebook oldalamhoz!

Moodboard sablon

Blog cikk ingyenesen letölthető sablonnal és útmutatóval, hogyan csináld meg a sajátodat

Ha saját magad vagy a grafikusod és a webdesignered is, könnyen eshetsz abba a hibába, hogy épp akutális hangulatodnak megfelelő képeket posztolsz a honlapodon, facebookon stb. Az összkép így kusza lesz, nem leszel könnyen felismerhető.

A moodboard jóval több színes képek ízléses összeválogatásánál, ha jól használod, kiváló segítője tud lenni a következetes kommunikációdnak.

A blog cikkben rávilágítok a modboard hasznosságára és a letölthető sablonhoz tartozó leírás segítségével magad is könnyen elkészítheted a saját moodboardod.

arculattábla sablon

Ha kész vagy a moodboarddal, jöhet az arculattábla! 

A cikkben elmagyarázom, milyen elemekből áll az arculatod, mikre figyelj velük kapcsolatban, ajánlok eszközöket is a megvalósításhoz, pl. mivel tudsz színpalettát készíteni. 

Ebben a cikkben sem ragadunk le az elméletnél, miután letöltötted a sablont, már csinálhatod is magadnak. 

Fontos észben tartanod, hogy egy kezdő vállalkozás esetén, amikor még rengeteg a bizonytalansági faktor, rendben van, hogy magad készíted az arculatod. Idővel azonban jobb, ha szakemberre bízod, ha profi megjelenésre vágysz.

Ezen az oldalon megnézheted arculattervezési áraimat. 🙂 

Több, mint 150 letöltés!

ÉV- ÉS CélTERVEZŐ

Azonnal letölthető anyag!

Bár januárban van nagy “szezonja”, szerintem egész évben van létjogosultsága a tervezésnek, ezért ÚJRA elérhetővé tettem kedvenc tervezőmet. 🙂 

Használd egészséggel napi tervezéshez, negyedéves célok kitűzéséhez, fontosabb teendők havi bontásához.

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!