Szolgáltatásaim

weboldal készítés kizárólag arculattal

Legyen klassz honlapod neked is!

Arculattervezés és Weboldal készítés

A TELJES FOLYAMAT AZ ELÉJÉTŐL A VÉGÉIG, ÉS MÉG AZON IS TÚL...

gondolkodó ember

ELŐKÉSZÜLETEK

Mi minden kell egy honlaphoz, mitől lesz ütős a kezdőoldalad, mit kell tudni a brandingről, miért kell stratégiailag is megtervezni a vállalkozásod ÉS a honlapod.

tervezési szakasz

KIVITELEZÉS

Alapos igényfelmérés, célok tisztázása, ideális ügyfél definiálása, arculattervezés és weboldal készítés projekt módszerrel. Hatékony, átlátható folyamatok, felhasználó barát WordPress kezelő, személyre szabott szerkesztő sablonok.

UTÓMUNKA

Didaktikailag felépített betanítás, ügyfélszolgálat. Kizárólag meglévő ügyfeleimnek kiegészítő online és nyomdai termékek rugalmas választéka vállalkozásod igényeihez szabva, igény esetén karbantartás és blog cikk feltöltés kedvezményes éves díjért.

INGYENES letölthető anyagok, blog cikkek a gördülékeny kezdetekhez.

RÉSZLETFIZETÉS (2-3 ütem) rugalmas csomag-ajánlatok, ügyfél-centrikus bánásmód.

INGYENES TUDÁSBÁZIS, hogy magabiztosan, önállóan kezelhesd honlapod.

Weboldal készítés kizárólag arculattal

ÚT A SIKERHEZ

A sikeres online (és offline) jelenléthez nem elég egy honlap, hanem szükség van kezdettől fogva megkülönböztető jegyekre.

Volt időszak, amikor én is csak weboldalt készítettem. 

Egy idő után azonban észrevettem, hogy azok az ügyfeleim sokkal sikeresebbek, akik arculatot is rendeltek tőlem

Ők ugyanis tudják, hogy márkaépítés nélkül nincs sikeres vállalkozás, az arculat pedig a márka szerves része. 

Csak “próbálkozol”, vagy teljes erőbedobással dolgozol a vállalkozásodon? 

Igényes vagy a munkádra és szeretnéd, hogy ezt az online megjelenésed is tükrözze?

Ha a válaszod egy nagy IGEN, örömmel állok rendelkezésedre! 🙂

Szolgáltatások, árak

AZ ÁRAK NETTÓ ÖSSZEGKÉNT ÉRTENDŐK, ALANYI ADÓ MENTESEK.

KONZULTÁCIÓ

Honlapot tervezőknek
39 900 Ft-tól
 • Ingyenes Start Csomag az induláshoz
 • Stratégiai konzultáció és honlap brief készítése
 • Prioritások és feladatlista meghatározása
 • Megrendelés esetén kedvezmény a kivitelezés árából

HONLAP CSOMAGOK

Kezdő és haladó vállalkozóknak
124 000 Ft-tól
 • Egy-két oldalas bemutatkozó weboldalak, landingek
 • Több oldalas weboldalak
 • Honlap újra tervezés (redesign)
 • Számos kiegészítő funkció (térkép, hírlevél, popup, slider stb.)

ARCULATTERVEZÉSI CSOMAGOK

Kezdő és profi vállalkozóknak
55 000 Ft-tól
 • Minimalista és rajzolt logók
 • Arculattábla, arculati kézikönyv
 • Márkaépítési tanácsok
 • Igény szerinti változtatási lehetőségek

HONLAP ELEMZÉS

Honlap tulajdonosoknak
14 900 Ft-tól
 • Honlap elemzés és konkrét javaslatok, eszközök a javításhoz, csekklista teendőkkel, fontossági sorrendben
 • Igény szerint tréning WordPress és Elementor használatához
 • Megrendelés esetén kedvezmény a kivitelezés árából
BEVEZETŐ ÁR

Ezt mondják rólam...

Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig. A kiváló projektmenedzsment mellett a határidőket mindig tartottad, kreatív ötleteiddel és javaslataiddal folyamatosan segítettél nekem mindenben. Ami még nagyon szimpatikus a hozzáállásodban: a megoldás-központúság. Sosem ragadtál egy-egy fellépő problémánál, hanem valóban a számomra és az ügyfeleim számára legjobb megoldást sikerült megtalálnod, kidolgoznod.
Köszönöm, hogy rád találtam. 🙂

Dr. Horváth Brigitta

Egészségmentor

Kérdésed van?

Nem vagy még biztos a dolgodban? Fontos Neked a személyes kapcsolatfelvétel? 

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pontosan milyen típusú weboldalra vagy arculatra lenne szükséged, szeretnéd jobban megérteni a folyamatot, konkrét segítségre lenne szükséged a honlapod anyagainak összerakásában (kép, szöveg, marketing). 

Ha kéred, a megbeszéltek alapján küldök írásban árajánlatot is, mely ingyenes, a konzultáció önmagában nem tartalmazza.

Gyakran ismételt kérdések

Arculattervezés esetén csomagtól függően 1-4  héttel számolj, ebbe az időbe bele van kalkulálva a Te válaszadási időd is, ugyanis minden elkészült produktumot elküldök neked átnézésre. Hétvégén nem dolgozom, remélem Te sem. 🙂

A weboldal készítési idők szintén termékfüggől. Egy komplett weboldal esetén kb. 3 héttel számolj, az egy-két oldalas honlapoknál mini arculati csomaggal 2 hét az elkészülési idő. Az időkbe szintén bele van foglalva a Neked szánt átnézési idő is.

Re-design esetében teljes mértékben projekt függő a teljesítési idő. Az árajánlatban küldök egy hozzávetőleges időtartamot, mire számíts.

Mivel mindegyik szolgáltatásomhoz rendelhetőek kiegészítő termékek plusz díj ellenében, a fenti intervallumok az alapcsomagokra vonatkoznak! A menetrendet minden esetben egyeztetjük, így a szerződés aláírásakor tudni fogod a kért termék elkészültének határidejét. 

Minden esetben a tényleges munka akkor kezdődik el, ha 1. aláírtuk a szerződést; 2. kifizetted az első részletet; 3. weboldal esetében MINDEN szükséges adat (képek, szövegek, arculati elemek stb) a munka megkezdése előtt már rendelkezésre állnak. 

Az első, vissza nem térítendő részlet (20%) az árajánlat elfogadásakor fizetendő, hogy biztosítsd a helyed a naptáramban. További 30% pedig szerződéskötéskor, a tényleges munka megkezdése előtt, a fennmaradó összeg (50%) pedig a munka elkészültekor, az arculati anyagok, honlap jelszavak átadása előtt fizetendő. Összetettebb szolgáltatás esetén szerződésben rögzítjük a fizetés ütemezését.

Ez azért jó, mert így Neked is eloszlik a kifizetendő összeg, és tervezhetővé válik számodra is a közös, valamint a Rád eső előkészületekkel járó munka.

Ha már van foglalt .hu-s domained, feltétlenül jelezd!  Ha nincs, szívesen segítek az adminisztrációban, tudok ajánlani tárhely szolgáltatót, igény szerint fel is adom a megrendelést. Az ár nem tartalmazza a tárhely szolgáltatás költségét, a szolgáltatás díja közvetlenül a tárhely szolgáltatónak fizetendő.

Az általam megadott alapárban szerepel már prémium sablon és néhány prémium kiegészítő ára, így jelentős plusz költségre csak speciális esetekben van szükség. Az általam használt bővítmények 90%-a egyébként ingyenes és tökéletesen kielégítik az alap felhasználók igényeit.

Az alap ár nem tartalmazza a tárhely szolgáltatást, a fent említett domain regisztrációt, más prémium sablon, prémium bővítmények árát. (Egyes esetekben lehetséges, hogy az ingyenes verzió nem elég, ilyenkor ajánlom a prémium verziót.)

Igyekszem olyan megoldásokat ajánlani, melyek ingyenesek, vagy pénztárca kímélőek, illetve már az elején, az igények tisztázásakor felhívom a figyelmed, ha valamit nem tudok a saját eszköztárammal megvalósítani és plusz beruházást igényel. Ezek a plusz költségek nem nekem fizetendők, hanem a sablon, bővítmény stb. gyártójának. 

A szerződésben tételesen szerepelnek az árak, így tudod mennyi összköltségre számíthatsz és azt is, mikor, kinek, mennyi fizetendő.

Ha már van más grafikus által készített komplett arculatod, semmi akadálya. Ha olyan honlap típust választottál, aminek az árába bele van kalkulálva a mini arculati csomag, az árból kedvezményt kapsz.

Komplett arculat alatt ezt értem:

 • van logód (esetleg annak variációi),
 • betűtípusaid, amiket a honlapon és egyéb nyomdai termékeken lehet alkalmazni (azaz a logó betűtípusa nem elég),
 • színpalettád színkódokkal, mely nem pusztán a logód színeire vonatkozik, hanem a teljes arculatodra,
 • bónusz, ha van arculati kézikönyv, melyben pontosan le vannak írva a logó használati szabályai, logó verziókra, fontokra vonatkozó korlátozások stb.

Ha nincs arculatod és nem is akarsz, még Mini csomagot sem, kérlek, fordulj más szolgáltatóhoz.

Keress meg, és megbeszéljük! 🙂 Írd le minél részletesebben az igényeidet, hogy hamar kiderüljön, el tudom-e vállalni a munkát.

Nem. Ezt a szolgáltatást csak meglévő ügyfeleimnek biztosítom, akik már rendeltek tőlem arculattervezést és/vagy weboldal készítést. 

Naná! Kifejezetten pasis témákban nem vagyok otthon, szívesebben készítek Neked oldalt semleges, vagy nőknek szóló témában, de a jelszavam, hogy nincs lehetetlen!

Eddigi férfi megrendelőimnek készült munkáimat itt tudod megnézni: Fiús projektek

Pálffy Magdi vagyok, az arc a Magdi webdesign mögött. 

A webdesignhoz véletlenül keveredtem – képtelen voltam megtalálni a hozzám illő webdesignert :D, ezért inkább megtanultam a honlapkészítést. Miután elkészült a saját honlapom (egy másik vállalkozáshoz), szépen sorban jöttek a megrendelések, spontán. Azon kaptam magam, hogy a weboldal készítést sokkal jobban élvezem, mint azt a vállalkozást, ami miatt az elején belevágtam a tanulásba, így kötöttem ki végül a honlapkészítés mellett. 

Szuper érzés másoknak örömet okozni azzal, hogy olyan igényes weboldalt és arculatot adok át nekik, amit büszkén mernek mutogatni és örömmel mesélik a pozitív visszajelzéseket. Fontos, hogy a megrendelő elégedett legyen, de a cél mégiscsak az, hogy a célcsoportnál találjon be a “cucc”. 🙂

Start Csomag letöltés
A fenti négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzatát betartsuk. Köszönöm! 🙂
Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap
Foglald össze röviden, miben tudok neked segíteni! Ha vannak konkrét kérdéseid, írd le őket bátran!

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!