Weboldalkészítés és arculattervezés folyamata

Ingyenes konzultáció

Elköteleződés nélkül, 20 perc alatt kiderül, szeretnél-e velem dolgozni, vagy sem. 🙂

A Tovább gombra kattintva be tudsz jelentkezni. 

Tovább
0. lépés
0. lépés

Kapcsolatfelvétel, árajánlatkérés

Szintén 0. lépés, ha nem akarsz élni az ingyenes konzultációval, hanem rögtön egy kiválasztott szolgáltatásra szeretnél árajánlatot kérni. Írd le minél részletesebben, hogy mire lenne szükséged. Az áraimat megtalálod a szolgáltatások oldalon. 

A tovább gombra kattintva tudsz árajánlatot kérni.

Tovább

Árajánlat elfogadása, foglalási díj befizetése

Az árajánlatban kapsz több mindenre opciót, választhatsz, mit szeretnél, illetve megadok egy hozzávetőleges kezdési időt is.

Ha tetszik az árajánlatom,  és a kezdési időt is elfogadhatónak tartod, az elfogadásával beleegyezel, hogy az árajánlatban kiválasztott tételek végösszegének 20%-át befizeted. Ez az összeg vissza nem térítendő, számlát adok róla.

Erre azért van szükség, hogy biztosítsd a helyed a naptáramban - csak így tudom én is garantálni, hogy a vállalt határidőre elkészül a honlapod / arculatod.

A Tovább gombra kattintva hasznos információkat találsz a Gyakran ismételt kérdések rovatban.

Tovább
1. lépés
2. lépés

Megállapodás, részletfizetés

Szerződést kötünk, menetrendet kapsz, mikor mire számíts, számlát kapsz a megállapodott összeg 30%-áról mely előlegként fizetendő be, legkésőbb a tényleges indulás előtt.

A Tovább gombra kattintva hasznos információkat találsz a Gyakran ismételt kérdések rovatban.

Tovább

Igényfelmérés, elemzés

A kiválasztott szolgáltatáshoz igényfelmérő kérdőívet, és házi feladatot kapsz.

Összeszedjük, hogy milyen design elemekre és funkciókra van szükséged a honlapodhoz, arculattervezés esetén milyen az ízlésvilágod.

Megnézem a konkurenciád, elemzem a célcsoportod, összehangolom a designt és a funkciókat az igényeiddel, ha szükséges, ajánlok még opciókat, amivel jobbá teheted az arculatod, honlapod. Nem ritkán a szövegezésben is szoktam segítséget adni.

A Tovább gombra kattintva bővebben olvashatsz, mi mindenre lesz szükséged az induláskor.

Tovább
3. lépés
4. lépés

Kivitelezés

Haladunk a menetrend szerint.
Minden elkészült produktumot átküldök átnézésre.

A menetrend követéséhez az Asana nevű projekt menedzsment programot használjuk, melyről a Tovább gombra kattintva találsz egy rövid videót.

Tovább

Kifizetés, átadás

Számlát kapsz, a pénzedért cserébe minden adatot és készterméket átadok. Arculattervezés esetén ekkor kapod meg a logód minden szükséges formátumban (jpg, png és vektoros formátumok), a részletes arculati útmutatód, a névjegyed nyomdakész változatát, illetve az egyéb általad rendelt arculati elemeket. 

Weboldal készítés esetén kifizetés után kapod meg a honlapod karbantartásához szükséges adatokat, jelszavakat.

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, a Tovább gombra kattintva tudsz időpontot kérni ingyenes konzultációra, vagy levelet is tudsz nekem írni.

Tovább
5. lépés
6. lépés

Tréning

Személyre szabott tréninget kapsz, és hozzáférést a Tudásbázishoz.

A tréning hossza eltérő lehet, ha van már gyakorlatod a WordPress használatában, akkor a tréning az általad még nem ismert bővítmények használatára terjed csak ki, illetve megmutatom, hogyan tudod az általam készített sablonokat használni, ha új tartalmat szeretnél feltölteni.

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, a Tovább gombra kattintva tudsz időpontot kérni ingyenes konzultációra, vagy levelet is tudsz nekem írni.

Tovább

Utánkövetés

Átadás után még egy hétig rendelkezésedre állok, ha segítség kell tartalom feltöltésben, vagy bármilyen problémát észlelsz a honlapodon. Ezt követően is örülök, ha kapcsolatban maradunk, szívesen segítek további tartalmak, vagy projektek kezelésében.

A Tovább gombra kattintva megnézheted áraimat.

Tovább
7. lépés

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!