Arculattervezési csomagok

MINI CSOMAG

Ha már van logód, vagy nincs és nem is akarsz...
49 000 Ft
 • Moodboard / hangulattábla
 • Színpaletta
 • Betűtípusok
 • Arculati tábla

ALAP CSOMAG

Márkaépítő vállalkozóknak
120 000 Ft
 • MINI CSOMAG +
 • Logó
 • Logó változatok (web, pecsét)
 • Logó látványtervek
Népszerű

PRÉMIUM CSOMAG

Feltörekvő vállalatoknak
190 000 Ft
 • ALAP CSOMAG +
 • Egyedi minta / ikonok
 • Arculati kézikönyv
 • Anyagaid pendrive-on kézbesítve

Az arculati csomagokhoz felár ellenében választható funkciók

Akik az arculatodat elkészítik

Arculattervezés

Pálffy Magdi vagyok, a Magdi webdesign “webese”. 

A honlap készítési tapasztalataim is megerősítettek abban, hogy arculat nélkül egyszerűen nem lehet olyan honlapot készíteni, ami hűen tükrözi tulajdonosát. Azonban azt is be kellett látnom, hogy mindenhez nem érthetek ugyanolyan minőségben.

Bogival egy kedves ügyelem révén kerültem kapcsolatba, ő készítette az ügyfél logóját,  és azóta több ügyfélnek is közösen készítettük el az arculatát.  Imádom Bogi  szépérzékét és a profizmusát,  könnyen ráérez a kliensek stílusára, azonos nevezőn vagyunk, könnyű vele a közös munka.

Amennyiben minket bízol meg arculatod tervezésével, a kapcsolattartód én leszek, nem kell a figyelmed több felé osztanod, ugyanazt több embernek elmondanod, több felé fizetned, velünk könnyű dolgod lesz!  🙂

 Keress bennünket bizalommal!

Pálffy Magdi

logó készítés, arculattervezés

Juhász Boglárka vagyok, a Best of You Design megálmodója.

Világ életemben segítőként azon munkálkodtam, hogy mások álmai és céljai megvalósulhassanak, éppen ezért szívesen hozzájárulok a coaching szemléletben is működő grafikusi tapasztalatommal ahhoz, hogy még több álomprojekt valóra válhasson.

Dolgoztam coachoknak, terapeutáknak, de neves szállodáknak, ügyvédeknek, családi vállalkozásoknak, cégcsoportnak is, de a legfőbb örömöt mindig a közös alkotás jelentette. Éppen ezért szívesen meghallgatom az elképzeléseket, terveket, vágyakat is, hogy mindazokat a célokkal összhangban önthessem megvalósítható formába.

Juhász Boglárka

Arculattervezési munkáinkból

logók

EGyéb arculati elemek

Eduyoga - Arculattábla
Aggteleki Mérnökiroda Arculati kézikönyv - Arculattervezés
Egészségmentor névjegy - Arculattervezés
Életfonal névjegy - Arculattervezés
Oberling Léna - Tisztaságtérkép - Arculattervezés

Gyakran ismételt kérdések

Legjobb, ha tisztázzuk, mi mit jelent! 🙂

Logó változatok – egy logó nem logó. 🙂 Bizonyos felületeken, méretekben nem célszerű a teljes logót használni. A logó változat a logó legfontosabb elemeit ismétli. Gondolj pl a McDonalds-ra – az m ugyanúgy reprezentálja a márkát, mint a teljes logó.

Arculattábla – egy egyszerű 1-2 oldalas PDF dokumentum, amelyben ott a logód, a színpaletta, a betűkombóid, néhány inspirációs kép, stb.  Ennek részletessége csomagfüggő.

Arculati kézikönyv – az arculattábla kiterjesztett változata. Nemcsak azt határozza meg, hogy néz ki a logód, hanem részletesen rögzíti a szabályokat, milyen betűtípust, színt hogyan és mikor használj, benne van a márka küldetése, missziója, célcsoportja, amely alapján az arculat ki lett alakítva.

Különösen logó változatok esetén előfordulhat, hogy akár 50-nél is több file-t kapsz csak a logókból, ugyanis minden egyes logó változatot megkapsz vektoros, pdf, jpeg és png formátumokban. A pendrive segítségével könnyedén tudod az  anyagaidat nyomdai rendeléshez leadni. 

A nyomtatott arculati tábla szintén gyors-segítség tud lenni, ha éppen új anyagot tervezel – mindig ott lehet előtted.

Nem mellesleg több ügyfelemtől is hallottam visszajelzésként, hogy mennyire szuper érzés – szó szerint – kézbe venni  az anyagaikat. 🙂

Ha már van más grafikus által készített komplett arculatod, semmi akadálya. 

Komplett arculat alatt ezt értem: 

 • van logód (esetleg annak variációi),
 • betűtípusaid, amiket a honlapon és egyéb nyomdai termékeken lehet alkalmazni (azaz a logó betűtípusa nem elég),
 • színpalettád színkódokkal, mely nem pusztán a logód színeire vonatkozik, hanem a teljes arculatodra,
 • bónusz, ha van arculati kézikönyv, melyben pontosan le vannak írva a logó használati szabályai, logó verziókra, fontokra vonatkozó korlátozások stb.

Ha nincs arculatod és nem is akarsz, még Mini csomagot sem, kérlek, fordulj más szolgáltatóhoz. 

Nem. Ezt a szolgáltatást csak meglévő ügyfeleimnek biztosítom, akik már rendeltek tőlem arculattervezést és/vagy weboldal készítést.