Design Chillout!

Design Chillout - Szokai-Máthé Imola

Imola igazán sokoldalú egyéniség: tájépítész mérnöki léte tűéles látásában nyilvánul meg, festőművészként pedig hihetetlenül jól bánik a színekkel, végtelenül pozitív személyisége mindenkit feltölt. Egy nő, aki még nálam is többet mosolyog!!! 🙂

Az első olyan projektem, aminél a határidő fontosabb volt, mint eddig bármikor, ugyanis Imola nem kisebb rendezvényre vitte vállalkozását és frissen elkészült honlapját, mint a Nemzetközi Lakberendezési, Bútoripari és Design Kiállításra, Bécsbe! A honlap egyelőre német és magyar nyelven elérhető, a közeljövőben elkészül az angol verzió is.

A logót Imola készítette, a színpalettát Imola korábbi inspirációi alapján állítottuk össze. A laza, könnyed, “lebegős” hangulatot a betűtípusokkal is fokoztuk: a Roboto Thin elegáns kecsességével, és a Quicksand játékos kerekdedségével.

Itt ugyan nem a konkrét megrendelők voltak a honlap “előkóstolói”, hanem Imolához közelálló személyek.  Érdekes módon valahányan azt hiányolták, hogy miért nem lehet látni a stíluslapokon a képeket nagyobban. Én eleinte megpróbáltam lebeszélni Imolát róla, hiszen a stíluslapokat azért készítettük, hogy a látogató egyben lássa az összképet, hangulatot, viszont annyiszor visszajött ez a kérés, hogy végül beadtam a derekam, és egyáltalán nem bántam meg! Így született a zooom megoldás, amelyet eredetileg webshopok termékkínálatához fejlesztettek, de a célunknak tökéletesen megfelelt.

“Megnéztem és csodaszép minden, tényleg nagyon hálás vagyok, százszor többet csináltál, mint ami elvárható volt!!!💖 Ilyen gyönyörű honlapot álmodni sem mertem magamnak, ezért örökké hálás leszek neked! Még sosem találkoztam ilyen lelkiismeretes szakemberrel, úgyhogy le a kalappal!”

Szokai-Máthé Imola

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

INGYENES KALAUZ AZ EGY OLDALAS HONLAPOKHOZ ÉS A LANDING OLDALAKHOZ

A 24 oldalas ebookból megtanulod hogyan építsd fel weboldalad tartalmilag, hogy több feliratkozót, eladást és szolgáltatás megrendelést generálj.

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!