Túl kevés a tárhely, lassú a honlap?

Javíts honlapod teljesítményén a gyorssegély honlap takarításhoz ebook segítségével!

A túrterhelt tárhely lassú honlapot és akadozó szolgáltatást eredményez. Amikor kiderül, hogy a hiba gyökeres a kevés memória a tárhelyen, a legtöbb vállalkozó takarítás helyett plusz tárhelyet vásárol.

Ebben az INGYENESEN  letölthető ebookban megmutatom azt az 5 leggyakoribb hibát, amelyet a legtöbb vállalkozó elront honlapjának karbantartása során. A hibák felsorolása mellett természetesen megmutatom, hogyan tudod őket kijavítani, illetve mit tehetsz a megelőzés érdekében a jövőben. Nemcsak a honlapod teljesítményén javíthatsz, de pénzt is spórolhatsz vele!

A lenti űrlap kitöltésével pár percen belül már kapod is az ebookot!

.
Pálffy Magdi

Pálffy Magdi

Első saját – nem webdesigner – vállalkozásomban a honlap farigcsálás nagymesterévé nőttem ki magam, számtalan módon alakítottam át a honlapom – totálisan eredménytelenül. Ez volt az egyik oka annak, hogy webdesigner képesítést szereztem, mert végre jól akartam csinálni. Azóta több sikeres vállalkozás elindításában, fellendítésében volt szerepem stratégiailag jól átgondolt honlapok készítésével. Nem felejtettem el, hogyan indultam, ezért szívügyemnek tartom, hogy minden kezdő vállalkozó kezébe olyan tudást adjak, mely segíti őket, hogy már az első honlapjuk klassz legyen, melyet büszkén mernek mutogatni és maximálisan kiszolgálja az ő és ügyfeleik igényeit is.