Tervezd újra honlapod!

KOMPLEX ELEMZÉS MEGLÉVŐ weboldaladról​

Vedd górcső alá és hozd ki belőle a maximumot!

neked való a honlap újratervező csomag...

Ha legalább egy igaz Rád a fenti állítások közül, mindenképp érdemes egy alapos elemzésnek alá vetned a honlapod!

Hello, Magdi vagyok, webdesigner.

Első saját – nem webdesigner – vállalkozásomban a honlap farigcsálás nagymesterévé nőttem ki magam, számtalan módon alakítottam át a honlapom – totálisan eredménytelenül. Ez volt az egyik oka annak, hogy webdesigner képesítést szereztem, mert végre jól akartam csinálni.

Mit is csináltam rosszul? – Leragadtam egyetlen szempontnál, a külcsínynél, mely bár valóban fontos, a sikerhez kevés. A másik két fontos szempontot – méghozzá a technikai hátteret és a felhasználó barát funkciókat teljesen figyelmen kívül hagytam, vagy csak ad hoc módon kezeltem.

Amióta weboldalakat készítek, rájöttem, hogy a legtöbb vállalkozás honlapja azért nem sikeres, mert szintén egy, maximum két kritériumnak felelnek csak meg.

Mi is szokott lenni a gond a meglévő honlapokkal?

A “programozó ismerős csinálta honlapok” jellemzően technikailag rendben vannak, de legtöbbjükre mégsem büszke a gazdájuk, mert az – finoman szólva – nem szép, sokszor csak egy sablon van telepítve és kész. Nincs bennük stratégia (se webergonómia, se marketing), a melósabb funkciók (hírlevél feliratkozás, magyar nyelvű űrlap, blog értesítő stb.) legtöbb esetben hiányoznak róluk.  

A kezdő vállalkozók saját maguk által készített weboldalaiból gyakran hiányzik a következők valamelyike (vagy legtöbbje): marketing szemlélet, egyéniség, arculat, rendezettség, gyakran instabil a technikai háttér is. 

A haladó vállalkozásoknál pedig általában pár évente szükség van némi frissítésre, legyen szó tartalmi, stratégiai átalakításról, esztétikai ráncfelvarrásról – hiszen a vállalkozásban történt változásokat a honlapnak is követnie kell.

Honlap átalakítási tapasztalataim alapján alakítottam ki ezt a szolgáltatást elsősorban azoknak a bizonytalankodóknak, akik még csak érzik, hogy valami nem stimmel a honlapjukkal, de még nem mertek a tettek mezejére lépni, vagy épp szolgáltatót keresnek.

smartmockups_k04czspq (1)

Ezt kapod a honlap újratervező csomagban

Az elemzést követően...

nincs vesztenivalód!

Ha úgy érzed, semmi hasznosat nem kaptál, visszakapod a szolgáltatás árát!

BÓNUSZ

Ha MÁJUSBAN rendeled meg a szolgáltatást, 30 perces konzultációt kapsz ajándékba, melyen megvitathatjuk a kérdéseidet.

(A szolgáltatás értéke 7.000 Ft, a konzultációra sor kerülhet júniusban is.)

nap
óra
perc
másodperc

Ha most rendeled meg az elsők között a szolgáltatást, minimum ~20.000 Ft értékű ajándékra tehetsz szert.

FIX bónuszok

Választható bónuszok

Bővebben a bónuszokról:

Márka építő ebook és munkafüzet

Szeretni fogod ezt az ebookot, ha vállalkozásod indításakor nem szenteltél túl sok figyelmet vállalkozásod arculatára, a márkád építésére, és most már tudatosabban szeretnél ezen a téren előre lépni.

Akkor is hasznát veszed, ha már tudatos márkaépítő vagy – újragondolhatod márkádat az alapoktól, hogy biztos lehess benne, jó úton jársz.

A munkafüzet segítségével a tettek mezejére léphetsz, hogy ne csak a filozofálás szintjén ragadj le.

Ha igazán kreatív vagy, kifejezetten élvezni fogod a moodboard sablonját, a részletes leírásnak köszönhetően nemcsak elkészítheted a sajátodat, de meg is érted, melyik mire való. Ha profi grafikusra bízod arculatod, a moodboardot akkor is érdemes megcsinálnod – hálás lesz érte!

Sikeres weboldal minták

A sikeres weboldal mintákkal sorvezetőt kapsz drótváz formájában, melyből jól kivehető, hogyan érdemes elrendezni a blokkokat, azaz átvenned a sikeres weboldalak struktúráját és átültetni a sajátodra. (A drótváz egy sematikus ábra, amelyen láthatod, az adott weboldalon hol található a kép, a szöveg, űrlap stb.)

A minta weboldalak révén nemcsak valós példákat látsz, hanem a megadott szempontok figyelembe vételével remek inspirációs aranybányára is lelsz.

személyes konzultáció

A megbeszélés skype-on, messengeren vagy telefonon történik. Küldd el előre a kérdéseidet illetve a témaköröket, amelyek érdekelnek, így én is felkészülten tudok válaszolni a kérdéseidre.

mEnnyibe kerül?

33. 100 Ft* helyett  14.900 Ft

* Minimum ár, a legolcsóbb kedvezményekkel és a konzultációval számolva, ha benne vagy az első 5 megrendelőben.

Az akció szeptember 21-ig tart!
A FIX bónuszok ezután nem lesznek elérhetőek, a szolgáltatás ára pedig drágulni fog!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Szolgáltatás megrendelése

Ahova a számlát kéred, és ahonnét az utalást majd várhatom.
Számlát minden esetben adok. 🙂
Például https://google.com

A megrendelés menete