Honlap tartalom A-tól Z-ig

CTA, TOGGLE, SLIDER – többé nem hottentotta, megmutatom mit hogy hívunk a honlapodon

Szeretnéd, ha a weboldaladon nemcsak szöveg lenne, hanem hasznos funkciókat keresel? Esetleg láttál valahol egy izgalmas megoldást, de nem tudod a nevét?
Már folyamatban van a weboldalad, de nem érted miket makog a webesed? Olvasod a szakmai cikkeket és a felét nem érted? 

Ebből az INGYENES 8 oldalas PDF dokumentumból megérted a szakszavakat, és a mellékelt képek segítségével be is tudod őket azonosítani, és arra vonatkozóan is kapsz tippeket, milyen esetekben érdemes őket használni, hogy valóban a célt érj velük, azaz a honlapod tartalma az olvasóid számára is könnyen átlátható és befogadható legyen.

Légy képben még ma!

Pálffy Magdi

Pálffy Magdi

Első saját – nem webdesigner – vállalkozásomban a honlap farigcsálás nagymesterévé nőttem ki magam, számtalan módon alakítottam át a honlapom – totálisan eredménytelenül. Ez volt az egyik oka annak, hogy webdesigner képesítést szereztem, mert végre jól akartam csinálni. Azóta több sikeres vállalkozás elindításában, fellendítésében volt szerepem stratégiailag jól átgondolt honlapok készítésével. Nem felejtettem el, hogyan indultam, ezért szívügyemnek tartom, hogy minden kezdő vállalkozó kezébe olyan tudást adjak, mely segíti őket, hogy már az első honlapjuk klassz legyen, melyet büszkén mernek mutogatni és maximálisan kiszolgálja az ő és ügyfeleik igényeit is.