nap
óra
perc
másodperc

Miért a visszaszámlálás?

A szolgáltatásaim (és ezzel párhuzamosan a honlapom) ősztől megváltoznak, így itt már csak július végéig érhetők el a fizetős anyagaim 20 % kedvezménnyel!  

Töltsd le őket most!

Fedezd fel honlapod (rejtett) hiányosságait
és tedd rendbe a weboldalad!

Szempontrendszer a teljeskörű honlap átvizsgáláshoz és munkafüzet a megvalósításhoz.

Légy (újra) büszke a honlapodra, mert az technikailag kifogástalan, szeretik a látogatóid és a Google! Ebben az ebookban megmutatom, hogyan csináld.

Neked való ez az ebook és munkafüzet:

ezt találod az ebookban:

Megmutatom azt a csupán három legfontosabb szempontot, amely szerint érdemes átvizsgálnod a honlapod és amelyeken ha javítasz, jelentős áttörést érhetsz el a honlapod teljesítményén és megítélésén!

Ebben segít a munkafüzet

A munkafüzetben könnyen pipálható ellenőrző listákkal, átgondolósabb feladatokkal, blog tervezővel, valamint adatrögzítős táblázatokkal segítelek a változtatások kivitelezésében.

Sok ebook forog a piacon, de kevés ad konkrét támogatást arra vonatkozóan, hol is kezdd az elemzést, pontosan mit nézz meg a weboldaladon és hogyan értelmezd azt, és ami ennél is fontosabb, hogyan kezeld,  javítsd ki az adott hibát. 

A munkafüzet abban segít, hogy ne ragadj le az elméletnél, hanem csináld!

Az ebook és munkafüzet segítségével önállóan is elkezdheted rendbe tenni a honlapod, mert

akarod a változást?

Tenni is akarsz végre a honlapodért, hogy az ne szégyenre, bosszankodásra adjon okot, hanem öröm legyen ránézni, és hozza az ügyfeleket?

Legelső vállalkozás ötletemhez a saját honlapomat magamnak toldozgattam a végtelenségig. Akkoriban még semmit nem tudtam a honlap készítésről, így minden létező hibát el is követtem – mert nem a fontos dolgokra koncentráltam. Hiába volt csinos a honlap, az ügyfelek mégsem jöttek, a vállalkozás befuccsolt. Így tapasztalatból tudom állítani, mitől lesz rossz egy honlap (újra- meg újra) tervezés.

Azóta több év eltelt, webdesigner iskolát végeztem, és folyamatosan tovább képzem magam. Bár a szakmámban a személyes kapcsolatok révén jön be a legtöbb munka, mégis egyre többször kapok teljesen vadidegenektől árajánlat-kérést, mert “betalál” náluk a mondanivalóm, és nem mellesleg megtalálnak a Googleban is, ahol -túlzás nélkül- több száz versenytársam van. Kifejezetten elégedett vagyok az ügyfeleimmel, szeretek velük dolgozni, és az a célom, hogy a saját ügyfeleimnek készített honlapokkal is ezt érjük el.

Ezzel az ebookkal és munkafüzettel abban segítelek, hogy megspórolj magadnak egy csomó felesleges vargabetűt, hogy az igazán fontos dolgokra tudj koncentrálni.

Akik már olvasták...

Magdi tanulmánya nagyon összeszedett, érthető és jól követhető összefoglalója mindannak, amire érdemes odafigyelni a honlapom építése kapcsán. Rengeteg anyagot olvastam már marketing témában, így arról is, hogy mitől jó egy honlap, és azokhoz képest is számomra több új információt is kaptam, illetve Magdi emlékeztetett a még elvégzendő feladataimra is. Az anyaghoz tartozó munkafüzetért pedig külön hálás vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a csekklista segítségével szépen sorban minden teendővel elkészülünk. Ha webesed van, az anyag segítségével tudni fogod, hogy mit várj tőle, ha magad csinálod, kapsz egy jó sorvezetőt. Magdi rendszerszemlélete és precizitása ebben az anyagában is segítségedre lesz.
Magdi segédlete valóban hasznos és értékes segítséget nyújt azoknak, akik már rendelkeznek weboldallal, és most azt tervezik, hogy átalakítják. Magdi nemcsak külsődleges - technikai - átalakítást javasol, ennél sokkal mélyebbre megy: fogalmazzuk újra a küldetésünket, pozicionálásunkat, mert ha ez időközben megváltozott, akkor a weboldal átalakítása is esedékes, de nem mindegy, hogyan! Magdi pontról pontra végigvezet, mire kell figyelnünk átlátható, érthető, emészthető formában. Amit a leghasznosabbnak találtam: a Holnap újratervező munkafüzetet a segédlet végén, ami olyan, mint egy bázis checklista, amellyel a saját weboldalamat különböző szempontok szerint kielemezhetem, és az eredmények nyomán átalakíthatom. Laikus számára is érthető, gyakorlatias, praktikus anyag. Szívből ajánlom! Lesz mit csinálnom, úgy érzem, a meglévő weboldalammal...

Mennyibe kerül?

4.990 Ft HELYETT a kiárusítás keretében csak 3.990 Ft

20% kedvezmény!!!

Már csak ennyi időd van megvásárolni!

nap
óra
perc
másodperc

A szolgáltatásaim (és ezzel párhuzamosan a honlapom) ősztől megváltoznak.

EBBEN A FORMÁBAN, EZEN A HONLAPON A MOST TALÁLHATÓ ANYAGOK BIZTOSAN NEM LESZNEK TÖBBÉ ELÉRHETŐEK!

A megrendelés menete

SZEMPONTRENDSZER A TELJES KÖRŰ HONLAP ÁTVIZSGÁLÁSHOZ ÉS MUNKAFÜZET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

Az ebook tartalma:

  • Megnézzük, mi fontos a látogatóidnak, hogyan felelj meg az ő elvárásaiknak, mi alapján fogják szeretni a honlapod.
  • Átnézzük technikai szemszögből a honlapodat, eszközöket ajánlok a mérésekhez illetve bővítményeket a leggyakoribb főbb problémák kijavításához.
  • Megmutatom márkaépítés szempontjából milyen elemeknek kell a helyén lennie a honlapodon, hogy az hiteles legyen.

A munkafüzet tartalma:

  • Technikai checklista
  • SEO alapok ellenőrzése
  • Márkaépítési ellenőrző lista

A megrendelés menete

A megrendelést és sikeres bankkártyás fizetést (OTP Simple Pay) követően emailben fogod megkapni az ebookot és a munkafüzetet.

Gmail esetén előfordulhat, hogy a promóciók fül alatt landol a levelem, kérlek, mindenképp ellenőrizd, ahogy a spam mappát is.

Ha gondod van a letöltéssel, küldj üzenetet a webdesign@palffymagdi.hu email címre.

ADÓSZÁM!
Amennyiben magánszemélyként szeretnéd az ebookot megvásárolni, NEM kötelező megadni az adószámod. Amennyiben a vállalkozásod számára vásárolsz, MOBILRÓL, a zavartalan vásárlás érdekében előzőleg másold ki asz adószámod, majd az űrlapba másold be! (Egyes mobil készülékeknél a manuális begépelési mód hibát eredményez.)