tervezd újra honlapod!

Fedezd fel honlapod (rejtett) hiányosságait és tedd rendbe őket!

Szempontrendszer a teljeskörű honlap átvizsgáláshoz és munkafüzet a megvalósításhoz. 

Légy (újra) büszke a honlapdra, mert az technikailag kifogástalan, szeretik a látogatóid és a Google! 

Ebben az ebookban megmutatom, hogyan csináld.

Szia! Pálffy Magdi vagyok a Magdi webdesign alapítója. 

Legelső vállalkozás ötletemhez a saját honlapomat magamnak toldozgattam a végtelenségig. Akkoriban még semmit nem tudtam a honlap készítésről, nem volt a kezemben vezérfonal, ami mentén érdemes lett volna haladnom, így minden létező hibát el is követtem – mert nem a fontos dolgokra koncentráltam: leragadtam a szövegek csiszolgatásánál, a képek rendezgetésénél. Az ügyfelek pedig nem jöttek, a vállalkozás befuccsolt. Így hitelesen tudom állítani, mitől lesz rossz egy honlap (újra- meg újra) tervezés. 

Azóta több év eltelt, webdesigner iskolát végeztem, és több ügyfelet segítettem abban honlapjaik újratervezésével, hogy sikeresebbek legyenek a szakmájukban. 

Ebben az ebookban és munkafüzetben összeszedtem a legfontosabb szempontokat, amelyek mentén vizsgálnod érdemes a honlapod, és az eredmények fényében döntened, min változtass!

Sok sikert kívánok Neked ehhez a munkához!

Neked való ez a 21 oldalas ebook és munkafüzet:

 • ha honlapod nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet: stagnáló, vagy fogyatkozó ügyfélköröd van, de nem tudod, mi lehet a gond;
 • ha folyamatosan technikai problémákkal küzdesz, lassú a weboldalad, folyton lefagy és nem tudod mi okozhatja a hibát;
 • vagy egyszerűen nem vagy büszke a honlapodra, cikinek érzed már a designt.

ezt találod az ebookban:

12 oldalon keresztül mutatom be azt a három legfontosabb szempontot, amely szerint érdemes átvizsgálnod a honlapod.

 • Megnézzük, mi fontos a látogatóidnak, hogyan felelj meg az ő elvárásaiknak, mi alapján fogják szeretni a honlapod.
 • Átnézzük technikai szemszögből a honlapodat, eszközöket ajánlok a mérésekhez illetve bővítményeket a leggyakoribb főbb problémák kijavításához.
 • Megmutatom márkaépítés szempontjából milyen elemeknek kell a helyén lennie a honlapodon, hogy az hiteles legyen.
Honlap újratervezés - Magdi webdesign
Minta oldalak a 9 oldalas munkafüzetből

lépj a tettek mezejére a munkafüzet segítségével!

A 9 oldalas munkafüzetben könnyen pipálható ellenőrző listákkal, átgondolósabb feladatokkal, blog tervezővel, valamint adatrögzítős táblázatokkal segítelek a változtatások kivitelezésében.

Az ebook és munkafüzet segítségével önállóan is elkezdheted rendbe tenni a honlapod, mert

 • tudni fogod, mely bővítmények segítségével és egyéb trükkökkel tudod kiküszöbölni a leggyakoribb technikai hibákat, jelentősen fog javulni honlapod sebessége;
 • a tervezők segítségével lesz kulcsszó bázisod, azaz tudni fogod, milyen kulcsszavak mentén írd a blogod, és egyéb tartalmaidat;
 • megérted miért kulcsfontosságú blogot vezetned, és az egyszerű, de annál hatékonyabb blog tervezővel el is kezdheted a megvalósítást;
 • alapot kapsz a Google Analytics használatához és táblázatokat eredményeid vezetéséhez, így látni fogod, a változtatások meghozzák-e a kívánt eredményeket;
 • márkaépítési és üzlet stratégiai szempontokra világítok rá, melyek újragondolásával szintén alakíthatsz a honlapod tartalmi és vizuális megjelenésén.

Akik már olvasták...

Magdi tanulmánya nagyon összeszedett, érthető és jól követhető összefoglalója mindannak, amire érdemes odafigyelni a honlapom építése kapcsán. Rengeteg anyagot olvastam már marketing témában, így arról is, hogy mitől jó egy honlap, és azokhoz képest is számomra több új információt is kaptam, illetve Magdi emlékeztetett a még elvégzendő feladataimra is. Az anyaghoz tartozó munkafüzetért pedig külön hálás vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a csekklista segítségével szépen sorban minden teendővel elkészülünk. Ha webesed van, az anyag segítségével tudni fogod, hogy mit várj tőle, ha magad csinálod, kapsz egy jó sorvezetőt. Magdi rendszerszemlélete és precizitása ebben az anyagában is segítségedre lesz.
Magdi segédlete valóban hasznos és értékes segítséget nyújt azoknak, akik már rendelkeznek weboldallal, és most azt tervezik, hogy átalakítják. Magdi nemcsak külsődleges - technikai - átalakítást javasol, ennél sokkal mélyebbre megy: fogalmazzuk újra a küldetésünket, pozicionálásunkat, mert ha ez időközben megváltozott, akkor a weboldal átalakítása is esedékes, de nem mindegy, hogyan! Magdi pontról pontra végigvezet, mire kell figyelnünk átlátható, érthető, emészthető formában. Amit a leghasznosabbnak találtam: a Holnap újratervező munkafüzetet a segédlet végén, ami olyan, mint egy bázis checklista, amellyel a saját weboldalamat különböző szempontok szerint kielemezhetem, és az eredmények nyomán átalakíthatom. Laikus számára is érthető, gyakorlatias, praktikus anyag. Szívből ajánlom! Lesz mit csinálnom, úgy érzem, a meglévő weboldalammal...

Készen állsz honlapod újratervezésére?

Add meg neved és email címed a lenti űrlapon. Rövidesen kapsz egy emailt, amelyben meg kell erősítened az email címedet. Ha ez megtörtént, a feliratkozást megerősítő emailben már kapod is az ebook és a munkafüzet letöltési linkjét. Sok sikert kívánok neked a megvalósításhoz!

Ha nem érkezik meg az email, ellenőrizd a spam mappád, vagy Gmail fiók esetén a Promóciók fület. Ha sehol nem találod, írj nekem a webdesign@palffymagdi.hu email címre! 

* indicates required
Hírlevél

Én sem szeretem a spamet.

A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a hírlevél láblécében található linkre kattintva. Az adatvédelmi szabályzatról bővebben a honlapon olvashatsz.

Start Csomag letöltés
A fenti négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzatát betartsuk. Köszönöm! 🙂
Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!