Ha még nincs honlapod...

Bízom benne, azért vagy itt, mert minden szempontból igényes honlapot szeretnél vállalkozásod bemutatásához.

Segítek Neked, hogy az első -meghatározó – lépéseknél ne vessz el a teendőid között, cél- és eredmény orientáltan vághass bele honlapod megtervezéséhez.

Javaslom, mielőtt rögtön szolgáltatót fogadnál, vagy  konzultálni szeretnél, olvasd el az anyagaimat, írd össze a kérdéseidet. 

Miben számíthatsz rám?

Megmutatom, mi minden kell a weboldaladhoz, hogy vállalkozásodat sikerre vigyék.

  • Segítek céljaidhoz a legmegfelelőbb honlap formátumot megtalálni;
  • ebookokkal és PDF munkafüzetekkel segítelek abban, hogy minél jobban meg tudd fogalmazni céljaidat, ügyfélkörödet;
  • sorvezetőt adok honlapod tartalmának összeállításához;
  • ha segítségre van szükséged a tartalom összeállításához, szívesen összehozlak olyan kipróbált szolgáltatókkal, akik segítenek abban, hogy még profibb legyen az online megjelenésed (fotós, szövegíró, grafikus);
  • NEM fogok mindenáron Rád tukmálni valamit, amire nem feltétlenül van szükséged; utálom a bullshitet, ezért ne számíts hangzatos ígéretekre sem tőlem.

Hasznos anyagok a tájékozódáshoz

HONLAP TÍPUSOK PUSKA

Azonnal letölthető anyag!

A 2 oldalas puska röviden, érthetően összefoglalja milyen honlap típusok vannak terjedelem és összetettség szerint a legegyszerűbbtől a bonyolutatabbakig.

Megtudod melyik oldal típusnak melyek a főbb sajátosságai, kiknek ajánlott használni őket, így különösen  nagy hasznát veszed, ha még csak tervezed, hogy honlapot készíttetsz.

Email címet nem kérek ezúttal az anyagért, de nagyon örülni fogok, ha csatlakozol a >>> Facebook oldalamhoz <<< !

KALAUZ A HATÉKONY EGY OLDALAS HONLAPOKHOZ és Landing útmutató, hogyan építsd fel őket

Ingyenes ebook

Megtanulod mi az alapvető különbség a landing oldal és az egy oldalas weboldal között és hogyan teheted velük vállalkozásod eredményessé.

Akkor is a figyelmedbe ajánlom ezt az ebookot, ha nem landingben gondolkozol, mert egy teljes fejezetet szánok a honlap stratégiájának, valamint a bemutatkozó honlap részben olyan blokkokat ajánlok, melyeknek akár külön oldalt is szánhatsz.

Már tervezed a honlapod tartalmát?

Letölthető Start Csomag és a Stratégiai konzultáció
Hatékony kezdés, kevesebb stressz, szuper weboldal.
elszántaknak

Ajánlott olvasmányok, ha...

ha még nincs honlapod

Már van honlapod...

Előbb-utóbb minden honlapot át kell vizsgálni, hogy valóban hozza-e a kívánt eredményeket, megfelel-e a kor technikai követelményeinek, megjelenésében követi-e a trendeket és hűen tükrözi-e még a vállalkozás küldetését.

Abban segítek, hogy objektív képet kapj a honlapod vélt és valós állapotáról és tudd, milyen területen érdemes változtatnod és azt hogyan tedd meg.

Ajánlataim honlap átalakításhoz

honlapod újratervezve

Ingyenes ebook és munkafüzet

Saját magad átvizsgálhatod honlapod felhasználói élmény, technikai háttér és márkaépítési szemszögből is, hogy teljes képet kapj honlapodról és a javítandó területekről, a munkafüzet pedig segít a mevalósításban.

Komplett honlap elemzés

Vedd górcső alá a honlapod és hozd ki belőle a maximumot!

Számos oka lehet, hogy honlapod átalakításra szorulhat, Te még lehet, hogy csak annyit érzel, nem az igazi, de szeretnéd tudni a pontos okát is. 

Az elemzés során kiderül, hol szorul leginkább fejlesztésre a honlapod: legyen szó technikai beállításokról, márkaépítési szempontokról, felhasználó barát megjelenésről és funkciókról, vagy tartalmi átalakításról.

Míg a fent ajánlott ebook segítségével magad is elvégezhetsz pár javítást, ha igénybe veszed az elemzést, konkrét, személyre szabott javaslatokat kapsz, és egy külső szemlélő objektív, segítő szándékú nézőpontját. Igény szerint adok árajánlatot a javaslatok kivitelezésére is, de garantáltan lesznek olyan pontok, melyeket magad is meg tudsz oldani. 

Az elemzést követően magabiztosabb leszel a honlapodat illetően: tudni fogod, hol vannak a fájó pontok, de azt is tudni fogod, mi a megoldás rájuk.

Nem fogod elveszettnek érezni magad a feladatok tengerében, mert a feladatlista segítségével lesz egy vezérfonalad, ami mentén haladni tudsz.

Ajánlott olvasmányok, ha...

ha már van honlapod

Start Csomag letöltés
A fenti négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzatát betartsuk. Köszönöm! 🙂
Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!