növeld vállalkozásod bevételeit bloggal!

Tréning -nem csak- kezdő bloggereknek

50% gyakorlat – 50 % elmélet

blog tréning kezdőknek

Ha itt vagy, valószínűleg az alábbiak foglalkoztatnak

Kevés a látogatód, ők is hamar elhagyják az oldalad

Az oldaladon kevés a tartalom, ezért a Google nem találja elég értékesnek és a témádban kompetensnek ahhoz, hogy előre vegye a találati listán.

hiába hirdeted az oldalad, mégsem jönnek az ügyfelek

A meglévő tartalom nem elég bizalomgerjesztő és egyébként is olyan területen dolgozol, ahol vagy sok a konkurensed, vagy érzékeny témát feszegetsz, vagy mindkettő. A lényeg ugyanaz, a potenciális vevőköröd nem tart eléggé jónak abban, amit csinálsz.

Szeretnél tudást megosztani - maradandóan

Még többet szeretnél adni ügyfeleidnek, akik között egyre jobban kell szelektálnod. Szívesen edukálnád potenciális ügyfeleidet, hogy mielőbb ideális ügyfeleiddé váljanak.

Mire is jó a blog?

A Google működése egyszerű – minél több rajta a tartalom, amely egy adott témakört részletez minél több féle szemszögből, annál hitelesebbnek fogja tartani. 

Így van ez az életben is: Tegyük fel párkapcsolati gondjaid akadnak és szakembert keresel. 

Két embert is ajánlanak Neked a városban, mindkettő honlapját megtalálod. Az egyik illető hölgy csinos, felsorolja a diplomáit, leírja a szakterületet, amelyen 20 éve dolgozik, közli az árait és jó esetben tudsz nála időpontot is foglalni. 2 perc alatt végigszaladsz a honlapján, és maximum a fotóba tudsz kapaszkodni, hogy az alapján szimpatikus-e az illető.

A másik is felsorolja a diplomáit, ő is csinos, aki 20 éve segíti a klienseit, és még időpontot is tudsz nála foglalni. Mindezek mellett azonban több bejegyzést találsz nála arról, hogy milyen problémákkal keresik meg őt,  cikkeket találsz a téged is érintő probléma körökben, találsz tőle videókurzust, letölthető anyagokat, fotókat az irodájáról.  Van Facebook oldala, ahol szintén hasznos anyagokat oszt meg.

Kinek az oldalán fogsz több időt tölteni?  És ami ennél is fontosabb: kinél fogsz nagyobb eséllyel időpontot foglalni? Naná, hogy annál, akinek a weboldalán – a sok értékes tartalomnak köszönhetően – tovább maradtál. Kialakult egyfajta bizalom, kapcsolódás „köztetek”.

Amikor a keresőbe beírsz egy kifejezést, a Google kiválogatja neked azokat a szolgáltatókat, akiket valószínűleg inkább választanál – mert törődnek a szakmai márkájuk építésével, tudatosan bizalmat építenek, és nem mellesleg rengeteg kulcsszóval dolgoznak, ami alapján valószínűleg ért is ahhoz, amiről írnak…

A blog tréning abban segít neked..

És ezt éred el vele...

Számos ötletet kapsz arra vonatkozóan, hogy miről írj .

Nem fogysz ki soha a mondanivalóból...

Tudatos téma-kutatással olyan cikkeket fogsz írni, melyek iránt valóban érdeklődést tanúsítanak a látogatóid.

Az értékes tartalmakkal építed szakértői márkád.

A technikai és tartalomépítési szempontokat megtanulva azt is tudni fogod, mi alapján fogja értékelni a tartalmaidat a Google.

Tudni fogod, mit hogyan állíts be, hol kell finomítanod a tartalmon a jobb találatért.

Megtanulod hogyan kell feltölteni egy blog cikket, így nem kell várnod webes szakemberre, hogy feltöltse a cikkeidet.

Teljes szabadságot élvezel, időt és pénzt tudsz spórolni.

Megtanulod, a hirdetésen kívül milyen technikai és marketing eszközök segítenek abban, hogy a cikkeid minél többekhez eljussanak.

Elkötelezett látogatói bázist tudsz építeni, akik rendszeresen olvassák a cikkeidet.

Választható tréningek és tartalmuk

Alapozó tréning

Cikk írás előtt tartok neked egy tréninget arról, milyen szempontok szerint érdemes témákat és kulcsszavakat gyűjtened, hogyan írj cikket, hogy Te is élvezd a folyamatot és a látogatók is szívesen olvassák a cikkeidet.

Megmutatom mire figyelj az írás során, hogy a Google is "lássa" az írásaidat.

Kapsz írásos segédanyagokat összefoglaló táblázatok, ellenőrző lista valamint "szamárvezető" formájában, ami segít a téma kutatásban, a cikk írásban, és a cikkeid nyilvántartásában.

Végül, de nem utolsósorban mutatok olyan eszközöket, melyek abban segítenek, hogy a publikált cikkeid minél többekhez eljussanak.

ÁRA: 25.000 Ft

Alapozó + technikai tréning

Alapozó tréning tartalma
+ Ha még nincs a honlapodon blog, telepítek rá. *

+ Ha már vannak cikkeid, megmutatom, hogyan tudod őket feltölteni, egyet megcsinálunk közösen is, hogy ne csak nézd, csináld is.

*Ha egyáltalán nincs még honlapod, jelezd, és külön árajánlatot kapsz.

ÁRA: 40.000 Ft

Jelentkezés

Mivel foglalkozol? Miben különbözöl a konkurenseidtől? Miért szereted csinálni? 🙂
Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, az általad bejelölt opciókra árlistát küldök, melyet ha elfogadsz, szerződünk. Fizetned csak szerződéskötéskor kell.