Klassz honlapod lesz!

Stratégiai Konzultáció honlapot tervező vállalkozóknak

Tégy szert versenyelőnyre már az induláskor stratégiailag jól felépített, korszerű honlappal, mellyel célba találsz fizetőképes vevőidnél.

Fogalmad sincs, hogyan állj neki weboldalad megtervezéséhez?

Ha a fenti kérdések kavarognak a fejedben, ne érezd magad rosszul!

Az ilyen kérdések érett vállalkozóra utalnak, aki nem veszi fél vállról sem az üzletét, sem a honlapját. Sajnos a legtöbben nem “agyalnak” ennyit a honlapjukon, pedig kellene.

A legtöbb vállalkozás azért nem hosszú életű, mert hiányoznak náluk az alapok megfogalmazása: kinek és mit szolgáltatnak, és a megfogalmazott szolgáltatást sem tudják jól eladni, mert nem törekszenek a bizalom építésre, értékteremtésre, vagy legalábbis nem tudják, hogyan tegyék. Nem tudják, hogyan érjék el a célcsoportjukat és hogyan tartsák meg őket, potenciális vevőik kicsúsznak a kezeik közül.

A konzultáció segítségével TE biztosan nem fogsz ebbe a hibába esni!

A konzultációval abban segítelek, hogy meglévő vállalkozásod alapjait meg tudd fogalmazni, és azt egy versenyképes honlapon tudjuk tálalni.

Pálffy Magdi vagyok, webdesigner. Legelső vállalkozás ötletemmel befuccsoltam, pedig nagyon szép honlapja volt, mert elkövettem azt a hibát, hogy előbb volt honlapom, mintsem tudtam volna azokra a kérdésekre válaszolni, hogy pontosan kiknek, miért, mit és hogyan akarok szolgáltatni és arra van-e egyáltalán igény, így minden igyekezetem ellenére sem állt össze az a tartalom, ami életképessé tette volna a honlapot.

Nemcsak a saját káromból tanultam, hanem marketing- és üzletépítési tananyagokon, előadásokon, és cikkeken keresztül fejlesztettem a saját weboldal készítő vállalkozásomat is, ami 3 éve töretlenül fejlődik, valamint figyelemmel kísérem sikeres ügyfeleim vállalkozásait is.

Azt tapasztaltam, hogy a “jó” és “rossz” honlapok között a stratégia megléte vagy hiánya a legfontosabb különbség. Ennek a stratégiának a kialakításában segítelek és az üzleti oldalt összehozzuk a weboldalad technikai megvalósításával.

Pálffy Magdi vagyok, webdesigner. Legelső vállalkozás ötletemmel befuccsoltam, pedig nagyon szép honlapja volt, mert elkövettem azt a hibát, hogy előbb volt honlapom, mintsem tudtam volna azokra a kérdésekre válaszolni, hogy pontosan kiknek, miért, mit és hogyan akarok szolgáltatni és arra van-e egyáltalán igény, így minden igyekezetem ellenére sem állt össze az a tartalom, ami életképessé tette volna a honlapot.

Nemcsak a saját káromból tanultam, hanem marketing- és üzletépítési tananyagokon, előadásokon, és cikkeken keresztül fejlesztettem a saját weboldal készítő vállalkozásomat is, ami 3 éve töretlenül fejlődik, valamint figyelemmel kísérem sikeres ügyfeleim vállalkozásait is.

Azt tapasztaltam, hogy a “jó” és “rossz” honlapok között a stratégia megléte vagy hiánya a legfontosabb különbség. Ennek a stratégiának a kialakításában segítelek és az üzleti oldalt összehozzuk a weboldalad technikai megvalósításával.

Ezért lesz számodra hasznos a konzultáció…

A stratégiai konzultáción górcső alá vesszük a szolgáltatásaidat, termékeidet, valamint a célcsoportodat / célcsoportjaidat.

Alaposan megvizsgáljuk a konkurenseidet, hogy tudjuk miben erősek, miben gyengék és Neked ehhez mérten mire kell fókuszálnod.

Átbeszéljük a márkaépítési és marketing stratégiádat, vagy legalábbis az ezzel kapcsolatos terveidet.

A megbeszéltek alapján felállítunk egy honlap vázlatot - milyen oldalakra lesz szükséged, és azokat milyen tartalmi elemekkel építsd fel.

Javasolok olyan technikai eszközöket, melyekkel a célcsoport számára is könnyen kezelhető funkciókat használhatsz a honlapodon.

A konzultáció végén kapsz egy olyan briefet, amely alapján bármelyik honlapkészítő szolgáltató tud neked profi honlapod készíteni.

Lesz egy listád az előállítandó honlap szövegekről és még ötleted is lesz hozzájuk, hogy mit írj/írass az egyes tartalmi egységekhez.

BÓNUSZ!
Ha van konkrét elképzelésed arra, mikorra szeretnéd a honlapod, készítünk ütemtervet, amely mentén dolgozni tudsz, vagy éppen kiszervezni a munkát és így kézben tudod tartani a folyamatot.

Megérted, hogyan épül fel a weboldalad, fel tudsz állítani magadnak prioritási sorrendet, esetenként akár előre is tudsz tervezni, hogy milyen szolgáltatásokkal bővítsd majd a kínálatod és azokat hogyan alapozd meg, mit tervezz hozzájuk a honlapodra.

Sok honlap tervező sorstársaddal ellentétben tartalmilag összeszedett, stratégiailag átgondolt koncepció mentén felépített honlapot tudsz magadnak összeállítani.

Veled is ez történik,
ha nem tervezed meg stratégiailag a honlapod…

Nem riogatni akarlak, hanem saját- és közeli vállalkozói környezetem, valamint ügyfeleim példáit látod itt. 

A stratégiailag megtervezett honlapoddal
fölényre teszel szert, mert…

Milyen elemei vannak a stratégiai konzultációnak?

Kérdőív

Kérdéseimmel rávezetlek a stratégiai gondolkodásra. Ez nemcsak a bizniszed alapjait segíti átgondolni, megfogalmazni, hanem alapja a weboldaladra beépítendő funkcióknak is.

konzultáció

Célzottan a Te honlapodra vonatkozó tartalmi és technikai elemekre kapsz javaslatokat, mire lehet szükséged és a célcsoportod igényeit mi elégítheti ki leginkább.

brief

Írásos PDF dokumentum a honlapodról, honlap szerkezettel (oldalak feltüntetésével), márka jellemzőkkel, célcsoport leírással, beépítendő technikai funkciókkal.

Kiknek való?

Ha kezdő vállalkozóként van már szakmai gyakorlatod, és már az indulásodkor jól felépített weboldallal szeretnél versenyelőnyre szert tenni.

Ha már egy ideje vállalkozol és szintet szeretnél lépni a vállalkozásodban, minőségibb ügyfélkörre, több bevételre szeretnél bevételre szert tenni.

Szolgáltatóknak:

coachok, fordítók, stylistok, könyvelők, edzők, fejlesztők, tanácsadók, ingatlanosok, fogorvosok stb.

Üzlettulajdonosoknak:

kávézó, étterem, szépségszalon, fittness stúdió, könyvesbolt, webáruház tulajdonosok stb.

 Nem való Neked

Ha még semmilyen tapasztalatod nincs a vállalkozásodban, még csak kísérleti fázisban vagy, vagy hobbiból “csinálgatod” és nem fontos számodra, hogy a vállalkozásodból élj meg.

Nem vagyok business coach, sem vállalat építési szakértő, ezért nem arra vállalkozom, hogy összerakom helyetted a vállalkozásod alapjait. 

Én abban tudok segíteni, hogy a fejedben meglévő vállalkozásoddal kapcsolatos tudást és tapasztalatot hogyan gyúrjuk egy felhasználó barát, bizalom építő, szakértői honlappá, ami kitűnik a konkurensei közül.

Ezt mondják, akik már voltak a konzultáción

A stratégiai konzultációra az egyik szalonirodában került sor. Kész projekttervet kaptam tőle, részletesen lebontva feladatokra, sorrendben leírva, hogy mikor min gondolkozzak, miben hozzak döntést. Ötleteket kaptam, megfontolandó javaslatokat. Megspórolva nekem egy csomó felesleges cikkcakkot, vargabetűt. Hah, jutottam otthon a következtetésre, mikor igyekeztem a megadott menetrend szerint elvégezni a házi feladatot...Magdi nem egy szimpla weblap designer, hanem egy profi weblap coach!!! Hogyne ajánlanám jó szívvel mindenkinek, aki abban töri a fejét, hogy saját weboldalt szeretne.
Wesselyné Kupi Ildikó
Coach, Mediátor, Tréner
Lorem ipsum
Aggteleki_min2 (1)
Sári Borbála
Aggteleki Consulting
A konzultáció során jól éreztük magunkat, személyes, ránk figyelő, az igényeinket figyelembe vevő megbeszélés volt. Hasznos volt a konkurenciának megjelölt honlapok alapos végigbeszélése, áttanulmányozása. A konzultáció során tulajdonképpen a később megkapott anyagot - brief - beszéltük végig, kérdéseinket tehettük fel. A konzultáció segített abban, hogy kitaláljuk mire is van szükségünk, nem volt probléma, hogy kevés előzetes tudással rendelkeztünk a honlap-készítésről, újabb és újabb ötletekkel, lehetőségekkel gazdagodtunk. A konzultáció során segítséget kaptunk a legnehezebb tartalmak megírásához, a szempontok összegyűjtéséhez. A projektterv okos, segít abban, hogy határidőre elkészüljön minden, a benne tervezett intervallumok reálisak, betarthatók. A honlap felépítésénél óriási lehetőség, hogy bővíthető: kezdő vállalkozásként lehet kiindulás egy "kezdő honlap", amely aztán kiegészíthető. Mi nem tértünk ki konkrétan a részletes árajánlatra a konzultáció során, illetve, csak érintőlegesen beszéltünk arról, hogy mi történik a honlap elkészülte után - nekünk sem jutott eszünkbe akkor megkérdezni, de szerencsére - mivel élő a kapcsolat - ezekre a kérdésekre is választ kaptunk.
P. Arnóczi Krisztina és Bordás Évi
Életfonal Mentálhigiénés Élményműhely

Ezeket a bónuszokat kapod:

Ha most rendeled meg a szolgáltatást és foglalod le helyed a naptáramban

SZEPTEMBERBEN:

projekt terv

Lista az elvégzendő feladatokkal, ésszerű határidőkkel, felelősökkel, hogy azonnal nekiláthass a tervezésnek.

szolgáltatók listája

Business coachok, szövegírók, fotósok, grafikusok, SEO szakemberek akik megbízhatóak és én is szívesen dolgozom velük.

40.000 Ft árengedmény

Ha nálam rendeled meg webdolalad kivitelezését, a konzultáció teljes árát levásárolhatod, így gyakorlatilag ingyen van.

A konzultáció ára 40.000 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza:

Nincs mit veszítened…

Még ennyi nap van vissza a hónap végéig, ha szeretnéd a bónuszokat is megkapni:

Nap
Óra
Perc
Mp

Sajnálom, ebben a hónapban már nincs több lehetőség konzultációra! 

Ha nem szeretnél lemaradni a következő alkalomról, iratkozz fel a konzultációs várólistára, így az elsők között értesülhetsz, ha ismét megnyílnak a kapuk. 🙂 

A megrendelés menete

Mi történik, ha a megrendeled a konzultációt?

A lentebbi “Megrendelem a konzultációt” gomb átvisz a megrendelő űrlapra, ahol a szolgáltatást meg tudod rendelni, itt csak a számlázási adataidat kell megadnod, valamint a szükséges adatvédelmi nyilatkozatokat elfogadnod. A megrendelés elküldését követően a rendelésedet megerősítő oldalra jutsz, ahol minden fontos információt megtalálsz a fizetéssel kapcsolatban. Ezeket az információkat a megrendelésedet megerősítő automata válaszüzenetben is megkapod.

Ha nem találod meg 10 percen belül a levelet az email fiókodban (Gmail teheti a Promóciók fül alá, a biztonság kedvéért nézd meg a spam mappádat is), írj nekem emailt a webdesign@palffymagdi.hu email címre!

A megadott bankszámlaszámra két munkanapon belül utald át a konzultáció összegét.

Utalásodat követően küldöm a kérdőívet kitölthető PDF formájában, valamint az időpont foglaláshoz szükséges linket.

A befizetésedről számlát kapsz.

Ha nem vagy elégedett a konzultációval, úgy érzed nem kaptál egyetlen ép-kéz-láb tanácsot és ugyanolyan bizonytalan vagy, mint a konzultáció előtt, visszafizetem Neked a konzultáció árát. Az eddigi tapasztalataim azonban nagyon is pozitívak, a legtöbb ilyen konzultáció után gyümölcsöző együttműködések születtek. Remélem Veled is így lesz. 🙂

igen, benne szeretnék lenni a februári 2 főben, és kérem a bónuszokat is!

Gyakran ismételt kérdések

Ha már minden információ ott van a fejedben akár fél óra alatt is végezhetsz, viszont azt tapasztalom, hogy a többségnek inkább több órára, esetenként napokra van szükségük, hogy minden kérdést alaposan átgondoljanak és megválaszoljanak. A lényeg, hogy ne kapkodd el, és adj minél részletesebb válaszokat. 

Épp ezért készült el PDF változatban a kérdőív, hogy az internet ne legyen akadályozó tényező a kitöltésben.

Skype-on, vagy személyesen Budapesten közösségi irodában, vagy ha a közelben laksz, Gödöllőn is találkozhatunk. 🙂

A JELENLEGI  JÁRVÁNY MIATT KIZÁRÓLAG ONLINE TARTOM A KONZULTÁCIÓKAT!

Minimum egy – másfél órával számolj. A konzultáció hosszát befolyásolhatja vállalkozásod mérete és komplexitása is.

Alap esetben nem, de skype megbeszélés esetén lehet szó rögzítésről, ha szeretnéd. A legfontosabb információkat írásban megkapod, így nem kell aggódnod, hogy a konzultáción elhangzottak feledésbe merülnek.

Amennyiben a kivitelezést is rám bízod, a projekt folyamán lesznek beiktatva konzultációs lehetőségek, melyek ingyenesek, valamint emailben is kérdezhetsz tőlem korlátlanul.

Ha más kivitelezőt bízol meg, vagy saját magad szeretnéd elkészíteni a honlapod, 7,500 Ft / 30 perc konzultációs díjért, vagy 15.000 Ft / óra oktatási díjért (WordPress, Elementor, egyéb bővítmények) bármikor szívesen állok a rendelkezésedre.

Tapasztalatom szerint egy igényesen összeállított honlaphoz kell is minimum 2 hónap előkészületi idő, ez alatt az idő alatt nemcsak a szövegek (oldalak szövegei, blog cikkek) készülnek el, hanem a Rólad készült fotók is. Ez utóbbira mindenképp érdemes több időt szánni, mivel a jó fotósokra olykor heteket is várni kell, és még az is előfordulhat, hogy az eredménnyel nem vagy elégedett és másik fotóst kell kerítened. Ha szeretsz mindent az utolsó pillanatra hagyni, pláne javaslom, hogy gyere konzultációra. A projekt tervben az a jó, hogy nem pusztán egy határidőt kapsz egy nagy feladatra, hanem részeire szedjük, így minden hétre tudok Neked feladatot adni, nem fogsz unatkozni. 🙂

Jelenleg kizárólag utalással tudod rendezni a konzultáció árát. Az utaláshoz szükséges banki adatokat díjbekérőben kapod meg.