Konzultációk és tréningek, nemcsak induló vállalkozóknak!

Rád melyik állítás igaz?

Kéne egy weboldal, de fogalmam sincs, hogy lássak hozzá….

Én készítem a weboldalam és szükségem lenne támogatásra, egy biztos háttérre, akitől kérdezhetek.

Van már weboldalam, de döcög, nem tudom mi lehet a gond.

Megoldási javaslataim

Egyéni konzultáció

Induló és már egy ideje vállalkozóknak egyaránt ajánlom ezt a szolgáltatást, ha kétségeid vannak a honlap típusát, struktúráját, tartalmi és technikai felépítését illetően, netán már értékesítési rendszerben gondolkozol és segítségre van szükséged a tervezéshez.

Tréning

Kínálat: WordPress alapozás, Elementor kezdő és haladó szinten, tematikus tréningek - hogyan tölts fel blog cikket, hogyan állítsd be a webshopod, mire figyelj termékek feltöltésénél, hogyan optimalizáld a képeket, hogyan építs fel gyorsan egy landing oldalt stb.

gondolkodó ember

honlap elemzés konzultációval

Már van honlapod, de nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd. A konzultációra előre felkészülök a honlapodból, megbeszéljük a fejlesztendő területeket, a legfontosabb változtatni valókról írásos összefoglalót kapsz.

Egyéni konzultáció

Fél vagy egy órás beszélgetés az általad fontosnak talált honlap felépítéssel kapcsolatos kérdésekről – elsősorban tartalmi vagy stratégiai vonatkozásban (ha technikai érdekel, nézd meg a tréninget).

Milyen témákkal találtak meg eddig ügyfeleim?

Sokan nem tudják hogyan építsék fel a honlapjukat, milyen oldalakra van szükség, milyen bizalom növelő eszközök vannak; másoknak webshoppal, vagy egyéb értékesítési megoldásokkal kapcsolatos fejlesztési kérdéseik vannak; megint mások egyszerűen járatlanok a folyamatot illetően és fogalmuk sincs, hogyan álljanak neki a honlapjuk megtervezéséhez.

Akkor is ajánlom Neked ezt a szolgáltatást, ha már van honlapod, alapvetően elégedett is vagy vele, de szeretnél szintet lépni és fejlesztési terveken ötletelni.

A konzultáció ONLINE zajlik,  amennyiben Gödöllő és környékén élsz, van mód veresegyházi irodánkban is találkozni. 🙂

A konzultációról nem készül írásos anyag.

Mi történik, ha megrendelem a szolgáltatást?

Díjak:

  • 30 perces konzultáció: 8.000 Ft
  • 60 perces konzultáció: 15.000 Ft

 

Tréning

Tréningjeim megtartásában a személyre szabott megoldásokat szeretem, tehát nincs két egyforma tréning. A jelentkezésedkor egyeztetünk, hogy pontosan mire lenne szükséged, hogy lássam mennyire kezdő vagy épp haladó szinten vagy. 

Mindig arra fókuszálok, amire az ügyfélnek leginkább szüksége lehet az adott szituációban, azaz NEM mutatok be MINDENT, hiszen egy-két óra alatt nem lehet átadni a teljes tudásanyagot pl. a WordPressről, vagy az Elementorról.

Legnépszerűbb témakörök:

  • WordPress alapok, honlap karbantartásához szükséges tudnivalók
  • Elementor kezdő és haladó szinten
  • SEO alaptréning (a keresőoptimalizálás lényege és a technikai alapok)
  •  Webshop beállítások, termék feltöltés

Komplexebb témakörök:

  • Blog cikk feltöltés – Elementor alapok, kép optimalizálás, SEO beállítások, SEO-barát szöveg szerkesztési alapok, kategorizációk, igény esetén közösségi megosztásra alkalmas bővítmények, blog-értesítők beállítása (hossza 3 óra)
  • Landing oldal felépítése – Elementor alapok, szükséges blokkok és azok szerkesztése (kb. 2 óra)

Kérésre készülhet videófelvétel is a tréningről, illetve egyes esetekben, ha körülményes magát a tréninget online megtartani, akkor az előre egyeztetett témákról készítek videófelvételt, melyet mp4 formátumban adok át.

A tréning ONLINE zajlik,  amennyiben Gödöllő és környékén élsz, van mód veresegyházi irodánkban is találkozni. 🙂 

Díjak:

  • Elő online tréning, videós rögzítéssel vagy anélkül: 15.000 Ft / óra
  • Előre gyártott, személyre szabott videós tréning: 17.000 Ft / óra

 

Elemezéssel egybekötött konzultáció

A bejelentkezéskor add meg honlapod url-jét és átnézem a honlapod tartalmi, strukturális, valamint technikai szempontból elemző programok segítségével.

A konzultáción megosztom az általam tapasztaltakat, valamint a javaslataimat, beszélgetünk a fejlesztési lehetőségekről. A beszélgetésről készül egy rövid vázlat a legfontosabb teendőkről.

Az elemzéssel egybekötött konzultáció díja: 25.000 Ft / alkalom (kb. 60-90 perc)

 

Kapcsolódó szolgáltatások

Ha ennél több kell - KOMPLEX HONLAP ELEMZÉS

Megnézem a honlapod kívül-belül, egy héten belül részletes írásos elemzést kapsz, melyben kitérek a technikai fejlesztendő területekre, márkaépítésre, oldal-struktúrára stb.

BŐVEBBEN...

Ha magad csinálnád - ÚJRATERVEZÉS EBOOK

Hasznos tudásanyagot kapsz honlapod elemzéséhez, elemző szoftverek, ellenőrző listák és gyakorlati útmutatók formájában. A munkafüzet nemcsak a megvalósításban, hanem a tervezésben is hasznodra válik. A munkafüzet online jelenleg nem vásárolható, ha felkeltette az érdeklődésed, keress bátran!

Bejelentkezés tréningre, konzultációkra

Nem kötelező, amennyiben magánszemélyként szeretnéd a szolgáltatást igénybe venni.
A lefelé mutató nyíl segítségével válaszd ki a szolgáltatást, amire szeretnél bejelentkezni.
Konzultáció esetén írd meg főbb kérdéseidet, tréning esetén azt, hogy pontosan mivel kapcsolatban szeretnél tréninget kérni.