Tervezd meg okosan a honlapod!

Stratégiai Konzultáció
honlap start csomag
ingyenes chat

Alap, amelyre építheted weblapod

“Kéne egy weboldal, de fogalmam sincs, hogy lássak hozzá….”

Az elmúlt 3 évben sokszor találtak meg ügyfelek ezzel a problémával. 

Voltak köztük kezdő vállalkozók és olyanok is, akik nagyon is régóta építik a saját kis birodalmukat, de az online térben elveszettnek érzik magukat. Haladni akarnak a korral, tudják, hogy míg 15-20 éve egyáltalán nem volt olyan óriási szerepe a honlapnak a vállalkozás életében, addig mára szinte nélkülözhetetlenné, kikerülhetetlenné vált. Aki lépést akar tartani, annak előbb-utóbb szüksége lesz egy professzionális online felületre, egy weboldalra.

A beszélgetéseink nyomán elkezdtem dokumentumokat, csekk listákat gyártani, aszerint, hogy melyek azok az elakadási pontok, melyek a legtöbb vállalkozót elbizonytalanítják. Így állt össze az a koncepció, mellyel bármilyen fázisban is vagy, a segítségedre tudok lenni.

Megoldási javaslataim

testm (1)

Honlap Start csomag

Neked való ez az ingyenes csomag, ha még csak a gondolat született meg a fejedben, hogy szükséged lenne egy honlapra, de még nagyon a tervezési fázis elején vagy, a vállalkozásoddal kapcsolatban is vannak még kérdőjelek a fejedben.

Stratégiai konzultáció

Vállalkozó vagy már egy ideje, kialakult szolgáltatásaid vannak, de nem tudod, hogyan tálald őket, milyen opciók állnak rendelkezésedre, kétségeid vannak a honlap típusát, struktúráját, tartalmi felépítését illetően. Tisztán akarod látni a lehetőségeidet. ​

Ingyenes 15 perces chat

Neked való ez az ingyenes lehetőség, ha már mindent tudsz a honlapoddal kapcsolatosan, és minden szükséges anyag (képek, szövegek) a rendelkezésedre állnak, csak kivitelezőt keresel. 15 perc alatt kiderül, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak.

Mit tartalmaz a honlap start csomag?

  • Átgondolandók listáját milyen döntéseket kell meghoznod a stratégiát illetően, hiszen ez nagyban befolyásolja, hogy mire lesz szükséged. Fontos tudnod, ez egy komplex lista, nem kell magadat 5 év múlva látnod, a cél, hogy lefektesd az alapokat, amire építkezhetsz
  • Csekklistákat - mi minden szükséges egy weboldalhoz, illetve ha már megvagy a tervezéssel és megvan a ki csinálja a weboldalad, konkrét listát találsz milyen szövegek szükségesek a honlapodhoz
  • Ütemtervező sablont - hogy átlásd a feladatokat, határidőket tudj meghatározni magadnak és feladat-gazdát jelölj ki, ha kiszervezed pl. a szövegírást, fotózást, marketinget stb.

Automata üzenetben küldöm a Start csomaghoz tartozó linket. Ha nem találod meg 10 percen belül a levelet az email fiókodban (Gmail teheti a Promóciók fül alá, a biztonság kedvéért nézd meg a spamet is), írj nekem emailt a webdesign@palffymagdi.hu email címre!

Stratégiai konzulátció

A 90 perces stratégiai konzultáción, a következőket beszéljük meg: miért szeretnél honlapot, miről szól a vállalkozásod, kiknek és mit szeretnél prezentálni a honlapoddal, mik az üzleti céljaid, hogyan szeretnéd magad pozicionálni.

Ötleteket adok, hogy konkrétan milyen weboldal felelne meg a céljaidnak és milyen funkciókat érdemes már az elején beletenned, és milyen további fejlesztési lehetőségek vannak. Segítek a tartalom összeállításában.

Felállítunk egy feladat-listát határidőkkel, mi mindent kell a honlapodhoz elkészítened, véglegesítened – legyen szó folyamatokról, szövegekről, egyéb teendőkről.

A konzultáció után kapsz tőlem egy írásos dokumentációt, úgynevezett brief-et márkajellemzőkkel, technikai paraméterekkel, oldal szerkezettel, amely alapján bármely szolgáltató tud neked profi honlapot készíteni.

A konzultáció díja: 40.000 Ft

A bejelentkezés menete

A lenti BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA gombra kattintva, az űrlap kitöltésével adod le a konzultációra a megrendelésed, mely fizetési kötelezettséggel jár. Automata válaszüzenetben megkapod a bankszámlaszámom, melyre a konzultáció összegét elutalhatod, valamint az időpont foglaláshoz tartozó linket, ahol kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot. Ha nem találod meg 10 percen belül a levelet az email fiókodban (Gmail teheti a Promóciók fül alá, a biztonság kedvéért nézd meg a spamet is), írj nekem emailt a webdesign@palffymagdi.hu email címre!

Az időpont foglalásodat csak akkor tudom megerősíteni, ha az összeg a számlámra érkezett. A befizetésedről számlát kapsz.

Ha nem vagy elégedett a konzultációval, úgy érzed nem kaptál egyetlen ép-kéz-láb tanácsot és ugyanolyan bizonytalan vagy, mint a konzultáció előtt, visszafizetem Neked a konzultáció árát. Az eddigi tapasztalataim azonban nagyon is pozitívak, a legtöbb ilyen konzultáció után gyümölcsöző együttműködések születtek. Remélem Veled is így lesz. 🙂

Ingyenes 15 perces chat

Ismerkedős skype beszélgetés, melyet abban az esetben ajánlok Neked, ha már valóban csak az ideális kivitelező megtalálása tart vissza attól, hogy elkészüljön a honlapod. Egyeztetünk az elképzeléseidről, valamint a kívánt határidőről, a szerződés menetéről, fizetési ütemezésről stb. és szívesen válaszolok a honlap és / vagy arculattervezési folyamat menetével kapcsolatos kérdéseidre is.

Ha stratégiával kapcsolatos kérdéseid vannak, kérlek, jelentkezz be a fenti szolgáltatásra, ezt a chatet valóban csak azoknak szeretném fenntartani lehetőségként, akik már készen állnak a munkára.

Start Csomag letöltés
A fenti négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzatát betartsuk. Köszönöm! 🙂
Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!