Árajánlat kérés weboldalkészítésre, karbantartásra
Bejelentkezés weboldal tréningre, tanácsadásra

Az árajánlatkérés menete:

  1. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, írd le minél részletesebben az elképzeléseidet és mutasd be a vállalkozásodat.
  2. Ezt követően egyeztetünk időpontot egy ingyenes 45 perces konzultációra. A konzultáción pontosítjuk az elképzeléseidet, valamint javaslatokat teszek különböző megoldásokra.
  3. A konzultáció után kapsz részletes árajánlatot és még mindig szabadon dönthetsz arról, hogy szeretnél-e velem közös projektbe vágni, vagy sem. 🙂 

Mikor érdemes bejelentkezned a konzultációra?

Ha szolgáltató vagy,  mint például coach, pszichológus, tanácsadó,  edző,  könyvelő, jogász stb.  és szükséged lenne egy szolgáltatásodat és személyedet professzionálisan bemutató honlapra  vagy (/ és) könyvszerző vagy, aki saját könyvének értékesítéséhez szeretne honlapot webshoppal. 

Szintén érdemes bejelentkezned, ha profi arculatra, arculati elemeiddel ellátott egyéb termékek designjára (fizikai termékek, ebook stb.)  van szükséged. Ha nem bánnád, ha a honlapod vagy egyéb marketing anyagaid szövegének megírásában is kapnál segítséget és örülnél, ha mindezt valaki egy kézben tartaná, és nem Neked kellene a különböző kivitelezőkkel  egyeztetned.  

Amennyiben könyvszerző vagy, össze tudlak kötni az egyetlen olyan hazai profi mentorcsapattal, akik a kézirat megszületésétől  a könyv létrejöttének minden fázisán végig tudnak kísérni, valamint az elkészült (nem mellesleg gyönyörűen illusztrált)  könyv népszerűsítésével és értékesítésével is foglalkoznak – ha azt nem a saját honlapodon szeretnéd megtenni.

TRÉNING esetében is használd az alábbi űrlapot, és a szolgáltatások között válaszd a Weboldal tréning, tanácsadás opciót!

Kizárólag abban az esetben ingyenes a konzultáció, ha kivitelezésre kérsz tőlem ajánlatot. 

Ha saját magad szeretnéd a honlapodat elkészíteni vagy felújítani és ehhez szeretnél tanácsot kapni, információt gyűjteni, úgy a konzultációnak 15.000 Ft / óra a díja. Kérlek, ez esetben is a Weboldal tréning, tanácsadás menüpontot válaszd és add meg a számlázási címedet, valamint írd meg, hogy miben szeretnéd a tanácsomat kérni. 
Mivel foglalkozol? Miben különbözöl a konkurenseidtől? Miért szereted csinálni? 🙂
Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, az általad bejelölt opciókra árlistát küldök, melyet ha elfogadsz, szerződünk. Fizetned csak szerződéskötéskor kell.
Pálffy Magdi webdesigner

Előre is köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal! 

Leveledre igyekszem mielőbb válaszolni.

Magdi webdesign – Honlap arculattal

webdesign [ kukac ] palffymagdi [pont ] hu

Gödöllő – 2100, Remsey krt. 2.