Árajánlat kérés

Az árajánlatkérés menete:

  1. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, írd le minél részletesebben az elképzeléseidet.
  2. Ezt követően egyeztetünk időpontot konzultációra, melynek összege 15.000 Ft. A konzultáción pontosítjuk az elképzeléseidet, valamint javaslatokat teszek különböző megoldásokra. Ha nálam rendeled meg a honlapod, a konzultáció árát levonom az ajánlott összegből. Akkor sincs vesztenivalód, ha végül nem dolgozunk együtt, mert olyan információkat kapsz, ami a hasznodra válik. Ha úgy érzed semmi újat, hasznosíthatót nem hallottál tőlem és ezt a konzultáció végén szóban jelzed is nekem, nem kell kifizetned a konzultáció árát (ilyenre még nem volt példa 🙂 ). 
  3. A konzultáció után kapsz részletes árajánlatot és még mindig szabadon dönthetsz arról, hogy szeretnél-e velem közös projektbe vágni, vagy sem. 🙂 

FIGYELEM! A 2021-es munkanaptáram betelt, már csak 2022-re tudok munkát vállalni.
Ha nem sürgős Neked a weboldal és nincs is még semmilyen anyagod hozzá, akkor is jelentkezz be hozzám bátran, mert a felkészülés több hetes folyamat is lehet akár, és jobban tudod tervezni a kiadásokat is! Plusz érv, hogy aki hónapokkal előre szerződik velem, kedvező részletfizetési kedvezményt kap.

Mivel foglalkozol? Miben különbözöl a konkurenseidtől? Miért szereted csinálni? 🙂
Ha van már más grafikus által készített kész arculatod, és csak honlapra lenne szükséged, válaszd ki a kívánt honlapot, az arculatnál (lejjebb) pedig jelöld be, hogy van már arculatod.
Írd le minél részletesebben, hogy mit szeretnél!
Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, az általad bejelölt opciókra árlistát küldök, melyet ha elfogadsz, szerződünk. Fizetned csak szerződéskötéskor kell.

Előre is köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal! 

Leveledre igyekszem mielőbb válaszolni.

Magdi webdesign – Honlap arculattal

webdesign [ kukac ] palffymagdi [pont ] hu

Gödöllő – 2100, Remsey krt. 2.