egyedi megjelenésű önazonos célcsoport fókuszált sokoldalú

Weboldal és arculat
szolgáltatóknak, könyv szerzőknek

WEBOLDAL ÉS ARCULAT SZOLGÁLTATÓKNAK, KÖNYV SZERZŐKNEK

Egyedi arculat, célcsoport fókuszált, önazonos weboldal

Egy klassz honlap....

Egy honlap nem csak a designtól, vagy a beleépített milliónyi kütyütől lesz jó – ha nincs mögötte hitvallás, egy értékteremtő ember, egy jó termék vagy szolgáltatás, a „vevőszerző gépezetek” mit sem érnek. 

Az ember, a termék /szolgáltatás és a honlap EGYÜTT hozzák meg a sikert.  

De mégis akkor milyen a klassz honlap? 

HATÁSSAL VAN A VÁLLALKOZÓRA

HATÁSSAL VAN A VÁLLALKOZÁSRA

Te mire vágysz?

Már csak egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy szolgáltató vállalkozóként valósítsd meg az álmaid?

Netán már egy ideje vállalkozol, de szeretnél egy szinttel feljebb lépni, ügyfélköröd bővíteni, és igényesebb megjelenésre vágysz?

Könyvszerző vagy, és webshoppal kiegészített írói honlapra vágysz?

Személyiségedre alapozva erős, és profi brandet szeretnél, melyet szeretnek az ügyfeleid?

Olyan honlapra vágysz, ami jól fel van építve vállalkozásod működését szolgáló eszközökkel, ügyfeleidet megkapó tartalommal, és nemcsak az ügyfeleid, de a Google is szereti?

Márkaépítés e-book és munkafüzet - figyelő nő

Ebben tudunk segíteni Neked:

gondolkodó ember

honlap stratégia meghatározása

Tartalmak, funkciók meghatározása, hogy a honlapod minél hatékonyabban tudja szolgálni üzleti céljaidat

Arculat és egyéb brand elemek tervezése

Logó, színpaletta, betűtípusok, honlap grafikák, póló / bögre / névjegy design, ebook és dokumentum sablonok készítése

Szövegírás kivitelezővel

Nem csak marketing és kereső- optimalizálásai szempontokat figyelembe vevő tartalom felépítés, szövegírás

Honlap
készítés

Minőségi, üzleti céljaidat szolgáló funkciókkal felszerelt weboldal és webshop szolgáltatóknak, íróknak.

Hello, Magdi vagyok!

Ha Neked CSAK profi weboldalra és egy mutatós logóra van szükséged, rengeteg szolgáltató közül válogathatsz…

Nagyon sok féle honlapot készítettem már az egyszemélyes mikro vállalkozástól a milliárdos Zrt-ig,  volt dolgom sikerre és „boltzárásra” ítélt vállalkozásokkal is. 

Azért maradtam a szolgáltatóknál, mert paradox módon számomra az általuk adott érték jobban megfogható, mint a fizikai termékek. 

Írókkal két éve kerültem kapcsolatba először, hihetetlenül izgalmas és elismerésre méltó számomra ez a pálya. Örömmel segítek lábnyomot hagyni akár irodalmi, akár szakmai jellegű írásokról van szó.

Szeretek „ügyek” mögé állni, olyan projekteken dolgozni, ahol látom az ügyfél az iránti elkötelezettségét,  hogy jobbá tegye kliensei, vagy olvasói életét. Tudja, hogy ehhez szükséges a működőképes rendszer és az innovatív hozzáállás. 

Ha Te is épp egy „ügyön” dolgozol, és megvalósító csapatot keresel a tálaláshoz, itt vagyunk. 🙂

Mi fog történni, ha engem és csapattársaimat választod:

Missziómnak tartom, hogy munkáim elsősorban ne engem, hanem ügyfeleimet tükrözzék, épp ezért nem zavar, ha azok sokfélék, és nem húzhatóak rá egy sablonra.

Hitvallásom, hogy egy munka akkor lesz tökéletes, ha a megbízó is be van vonva az elsőtől az utolsó pillanatig, érti, tudja mikor mi történik, van ráhatása a történésekre, benne van a folyamatban, és mindezt jó hangulatban teheti, mert tudja, amikor dolgozom, ő nyugodtan hátra dőlhet.

Válogatás weboldal készítési munkáimból

A képekre kattintva megnézheted a honlapokat.

Pozsgai Anita coach
Haagen Imre előadóművész
Helloklimax
Könyvmentorok
Dr. Horváth Brigitta egészségmentor
Account Trix Hungary Kft.
Könyvimádók webshopja
Eduyoga Stúdió
Greskovics Kata coach
Dr. Ábrók Annamária ügyvéd
Coachingcentrum
Stand Up Brigád

Ezt mondták rólam...

Szívből ajánlom mindenkinek Magdit, aki honlapra vágyik. Precíz, minden szempontból korrekt, türelmes és veleszületett, egyedülálló stílusérzéke van. Manapság sokat emlegetik az alázat és a tisztelet fogalmát. Nos, benne megvan mindkettő, mind a kliense, a kliens vállalkozása és álmai, valamint a saját szakmája iránt. Nagyon igényes, nincs elakadás, azonnal tud mindenben segíteni, túllendített engem is a gátjaimon anélkül, hogy rám erőltetett volna olyat, ami nem is az én elképzelésem. A folyamat során végig támogatott és éreztem, nem vagyok egyedül. Mindent megvalósított, sőt túl is szárnyalta az elképzeléseimet. Sokat tanultam tőle, többet kaptam egy weboldalnál: biztatást, töltetet és önbizalmat a továbbiakhoz. Nagyon köszönöm!
Szabó Emese Ágota
Coach
Nagyra értékelem, hogy nem elégedtél meg a honlapkészítés technikai megvalósításával, hanem jól átgondolt kérdéseken keresztül arra is rávettél, hogy pontosan átgondoljam és definiáljam, milyen céllal, mely célközönségnek is készül weboldalam, így az arculatot is ehhez szabhattuk. A közös munka számomra egyfajta önismereti utazás is volt, melynek minden percét élveztem. Az eredmény egy szép, látványos és professzionális weboldal lett, melyre méltán lehetünk büszkék mindketten, és amiről az elmúlt hónapokban csak kedvező visszajelzést kaptam! Külön köszönöm, hogy az "extra kívánságoknak" is mindig utánanéztél, és hogy a felhasználói tréningnek köszönhetően könnyedén boldogulok a honlappal kapcsolatos rutin-teendőkkel.
Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig. A kiváló projektmenedzsment mellett a határidőket mindig tartottad, kreatív ötleteiddel és javaslataiddal folyamatosan segítettél nekem mindenben. Ami még nagyon szimpatikus a hozzáállásodban: a megoldás-központúság. Sosem ragadtál egy-egy fellépő problémánál, hanem valóban a számomra és az ügyfeleim számára legjobb megoldást sikerült megtalálnod, kidolgoznod. Köszönöm, hogy rád találtam. 🙂
Nagyon jó döntés volt Magdit felkérni az új honlapunk elkészítésére! Hogy miért? Rugalmas, gyors, jó ízlése és friss ötletei vannak, kreatív, nyíltan kommunikál. Inspiráló vele dolgozni! Biztos kézzel vezette végig a projektet, tartotta a határidőket, mindig válasz- és segítőkész volt. Igaz, hogy a holland társszervezetünk honlapja alapján dolgoztunk, de sikerült a helyi viszonyokra adaptálni az ottani megoldásokat, és eredetiséget vinni bele.
Kedves Magdi! Mindennel meg vagyunk elégedve. Tényleg csak szuperlatívuszokat tudok írni, precíz, pontos, hozzáértő, körültekintő, elérhető, kedves. És ami fontos, tetszik a végeredmény!! Köszönjük.
Vikor Georgina és Gaál András Ottó
Ében Lepke Asztalosság és Festészet
[...]Nagyon gyorsan reagáltál minden kérdésemre és felvetésemre. Nekem egyik legnagyobb problémám az életben, hogy a fejemben lévő képeket, gondolatokat nem tudom jól megmutatni. Neked nem is kellett. Nem tudom, hogyan csináltad, de a honlapom és az arculatom pont olyan lett, mint ami a fejemben volt, mint amilyen én vagyok. Nagyon köszönöm!
Nagyon hálás vagyok Neked és nagyon elégedett is a munkáddal! Nagyon szép, nekem nagyon tetszik, szuper jó érzés, hogy ilyen profi honlapom lett!
Nagy öröm volt a közös munka! A konzultáció során egyeztettük a lehetőségeket és körvonalazódott, hogy milyen formában fogjuk a weboldal készítés szolgáltatást igénybe venni. A megbeszélteket pontosan egyeztettük, szerződésben rögzítettük és minden pontját precízen betartva pontosan azt kaptuk, amit szerettünk volna. A profizmus és pontosság mellett a kedvességed is szeretném kiemelni, ha van olyan, hogy álom-szolgáltató, akkor Magdi, te az vagy! Kaptunk egy komplett használati útmutatót, amit élmény forgatni. A pontos leírásoktól a szakmai tanácsokig minden benne van, amire szükség lehet. Köszönjük a csodás új weboldalunkat!
Gödri Emese
Kereskedelmi és Marketing igazgató - Zebrapack Hungary Kft.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam Magdira! Végig tudtam, hogy a honlapom a legjobb kezekben van nála. A weboldal készítés során mindig tisztában voltam vele, melyik fázis zajlik éppen, mert folyamatosan tájékoztatott. A felmerülő kérdéseket és változtatásokat gyorsan és gördülékenyen tudtuk egyeztetni. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta, rengeteg dicséret érkezik az oldalamra és már többen is kérték, hogy adjam meg a webfejlesztőm elérhetőségét. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen klassz honlapom lett!
Megnéztem és csodaszép minden, tényleg nagyon hálás vagyok, százszor többet csináltál, mint ami elvárható volt!!!💖 Ilyen gyönyörű honlapot álmodni sem mertem magamnak, ezért örökké hálás leszek neked! Még sosem találkoztam ilyen lelkiismeretes szakemberrel, úgyhogy le a kalappal!
Hálás vagyok, hogy személyedben egy rendkívül precíz, felkészült, pontos, megbízható szakembert ismerhettem meg. Számomra nagyon fontosak a pozitív töltetű emberi kapcsolatok, így már a szerződés borítékjában talált, kézzel írt, személyes hangvételű üdvözlet is kedves volt számomra. Elismerésre méltó az a minden részletre kiterjedő, aprólékos, rutinos hozzáállás, mellyel az teljes folyamatot levezényelted, valamint a gyorsaság és rugalmasság, ahogy az általam küldött anyagokra reagáltál és azokkal bántál. Különösen értékeltem azt a határozott, ugyanakkor melegszívű és toleráns magatartást, ahogy a „nehezebb pillanatokban” hozzám viszonyultál, számomra ez az igazán különleges emberek egyik ismertetőjegye… 😊 Mindent köszönök!
Czékmánné Ági
Szépség- és stílustanácsadó
Magdi a várakozásaimat felülmúló, profi szolgáltatást nyújtott. Kellemes meglepetésként tapasztaltam , hogy személyében egyszerre kapok arculattervezőt, webfejlesztőt, projektmenedzsert és marketingest is (!) úgy, hogy Magdi mindegyik felsorolt területen a maximumot hozta ki magából - ezáltal pedig belőlem is. Úgy gondolom, hogy manapság egyedülálló az ilyen komplex szolgáltatás. Mindezek mellett az sem elhanyagolható, hogy közvetlen, pozitív személyiségével emberileg is nagyban hozzájárult a közös munkánk eredményességéhez.
Magdival öröm volt együtt dolgozni! Tervezett ütemben, lépésről lépésre végigvezetett a honlapkészítés fázisain. Mindig nyitottan és türelmesen fogadta és teljesítette a kéréseimet. Gyorsan reagált mindenre. Korrekt, megbízható partner.
[instagram-feed]