Az én sztorim...

Pálffy Magdi vagyok, örülök, hogy itt vagy!  🙂

Tizenkét évig informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó multinacionális cégeknél dolgoztam. Bejártam a ranglétrát, ügyfélszolgálatosként kezdtem, végül több millió dolláros tendereken dolgozó IT szolgáltatási szakértőként (solution architect) mentem el szülni. Ennek köszönhetően gyakorlatot szereztem a projekt menedzsmentben, az ügyfélkiszolgálásban – az egyszerű felhasználóktól a felsővezetőkig – valamint a folyamatok felépítésében.

Bár sokan irigyeltek a munkámért, én mégis kerestem azt a területet, amit a magaménak érzek, kiélhetem a kreativitásom, folyamatos lehetőséget látok a fejlődésre és nem mellesleg kézzelfogható terméket bocsáthatok ki a kezemből.

A webdesignhoz tulajdonképpen véletlenül keveredtem, egy blogra épülő vállalkozás ötletén dolgoztam és egyszerűen nem találtam olyan szolgáltatót, akivel szívesen dolgoztam volna együtt. 🙂  Mindig is élveztem „mókolni” a blogommal, ezért döntöttem amellett, hogy megtanulom ezt a szakmát, végül 2016-ban  webdesigneri képesítést szereztem.

Akkor nem gondoltam rá, hogy vállalkozás lesz belőle, de míg a másik vállalkozási ötletemmel csak nyüglődtem, weboldal készítésre sorra jött egyik megrendelés a másik után. Végül 2019 márciusában szakítottam a „biztos” munkavállalói léttel, és vállalkozó lettem.

Eddig közel 200 honlapot készítettem el, és 150 fölött van jóval azoknak a projekteknek a száma, amelyekben részt vettem. Az évek alatt kiforrott, milyen típusú ügyfelekkel szeretek dolgozni, illetve milyen honlapok készítése jelenti számomra a legtöbb örömet és kihívást. Közben olyan partnerekre is sikerült szert tennem, akikkel csapatban dolgozhatok, így több féle szolgáltatást is tudunk nyújtani professzionális szinten. 

A webdesignban megtaláltam mindazt, amire vágytam: nemcsak folyamatosan tanulhatok és tudást adhatok át, a munka örömet okoz, és boldoggá tesz,  hogy tehetséges embereket sikerül oly módon megmutatnom a világnak, hogy ők abból profitábilis vállalkozást tudnak építeni és tudásukkal mások segítségére lenni. 

magdi-új2

fun facts 🙂

Imádom a mákos tésztát és a táncolható zenéket – mindegy, hogy klasszikus, pop vagy rock, csak dallamos legyen! 

Áldom a hangoskönyvek feltalálóit, mert leülni olvasni kevés időm van,  viszont nagyon szeretem az önfejlesztés témájú könyveket, így most már ezeket hallgatva is „falhatom” a könyveket.

Utálok futni, pedig évekig dolgoztam azon, hogy megszeressem. 😀

Van egy imádnivaló kisiskolás kislányom és egy vicces férjem, aki a humorából él, így nevetésből nálunk nincs hiány. 

ha neked is fontos...

hogy ne „szakértői, lekezelő stílusban” bánjanak Veled;

hogy ne fárasszanak túlzó ígéretekkel, jól hangzó, de üres marketing dumákkal, hanem az illető legyen egyszerű és egyenes;

hogy aktív részese lehess saját arculatod és honlapod kialakításának;

hogy tudd kezelni saját weboldalad és ne szorulj mindig másokra;

és szükséged van egy megbízható és kedves szakemberre, akire vállalkozásod építésében honlapod elkészülte után is számíthatsz – itt vagyok! 🙂