Az én sztorim...

Pálffy Magdi vagyok, örülök, hogy itt vagy!  🙂

Tizenkét évig informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó cégeknél dolgoztam. Bejártam a ranglétrát, ügyfélszolgálatosként kezdtem, végül több millió dolláros tendereken dolgozó IT szolgáltatási szakértőként (solution architect) mentem el szülni. Egy idő után túl szűknek éreztem a kereteket, folyamatosan kerestem azt a területet, amit a magaménak érzek, kiélhetem a kreativitásom, emberekkel foglalkozhatok, folyamatos lehetőséget látok a fejlődésre és nem mellesleg kézzelfogható terméket bocsáthatok ki a kezemből.

A webdesignhoz tulajdonképpen véletlenül keveredtem, egy blogra épülő vállalkozás ötleten dolgoztam és egyszerűen nem találtam olyan szolgáltatót, akivel szívesen dolgoztam volna együtt. Céghez nem akartam menni, tudtam, hogy nem feltétlenül azért olyan méregdrágák, mert valóban annyira profik (a multiban sem mindenki az), az egyéni vállalkozók oldalain nem tudtam kiigazodni, úgy éreztem senki nem szólított meg.

Ha úgy tetszik, kényszermegoldás volt számomra a webdesigner tanfolyam. És számomra is meglepő módon, menet közben beleszerettem. Addig is élveztem “mókolni” a blogommal, de nem gondoltam rá, hogy vállalkozás lesz belőle. Elkészült a vizsgamunkám, a blogom, aztán jött egyik megrendelés a másik után, végül 2019. márciusában ott hagytam a biztos multis állásomat, hogy a saját lábamra álljak.

A webdesignban megtaláltam mindazt, amire vágytam: nemcsak folyamatosan tanulhatok és tudást adhatok át, a munka örömet okoz, és boldoggá tesz,  hogy tehetséges embereket sikerül oly módon megmutatnom a világnak, hogy ők abból profitábilis vállalkozást tudnak Pálffy építeni és tudásukkal mások segítségére lenni. 

magdi-új2

fun facts 🙂

Imádom a mákos tésztát és a táncolható zenéket – mindegy, hogy klasszikus, pop vagy rock, csak dallamos legyen! Nagy vágyam, hogy egyszer ismét színpadon táncolhassak!

Van egy imádnivaló ovis kislányom és egy vicces férjem, aki a humorából él, így nevetésből nálunk nincs hiány. 

 

ha neked is fontos...

hogy ne “szakértői, lekezelő stílusban” bánjanak Veled;

hogy ne fárasszanak túlzó ígéretekkel, meg üres bullshittel, hanem az illető legyen egyszerű és egyenes;

hogy aktív részese lehess saját arculatod és honlapod kialakításának;

hogy tudd kezelni saját weboldalad és ne szorulj mindig másokra;

és szükséged van egy megbízható és kedves szakemberre, akire vállalkozásod építésében honlapod elkészülte után is számíthatsz – itt vagyok! 🙂