Így készült – EFT Párterápia

Az Érzelem Fókuszú Család- és Párterápiás Alapítvány az első  nem egyéni vállalkozó megbízóm volt. A projekt nem kis kihívás volt nekem, hisz a korábbi, egyszerű honlap struktúrához képest itt jóval összetettebb funkciókat kellett beépítenem. 

A projekt lényege az Alapítvány már meglévő honlapjának modernizálása volt. 

A projekt főbb mérföldkövei:

  1. Joomlaról átálltunk WordPressre.
  2. A honlap tartalma két célközönséget szólított meg – a terapeutákat, és az érdeklődő laikusokat. A meglévő tartalom mellé plusz tartalom is került, így a vizuális megkülönböztetés elősegítése, na meg könnyebb felhasználói élmény érdekében szétválasztottuk a tartalmakat, így született meg két külön honlap, az EFT Terapeuták és az EFT Párterápia weboldalak.

ilyen volt...

ilyen lett...

3. Korábban csak emailben lehetett terapeuták után érdeklődni, ezért az ügyfél kérésére az EFT Párterápia oldalra helyeztem egy térképes keresőt. A térképen nemcsak az elérhető terapeutákat lehet megnézni, hanem a terapeuták elérhetőségeit és bemutatkozásukat is el lehet olvasni a külön ablakban megnyíló bejegyzésben.

4. Bár még kevés termék elérhető, szükség volt webshopra is, így most már nemcsak emailen keresztül lehet jelentkezni a képzéseikre, hanem online is lehet jegyet vásárolni, könyvek és dvd-k is kaphatók. 

Nagyon izgalmas projekt volt, rengeteg kihívással, tanulással! 🙂 

Ezúton is köszönöm a bizalmat Dr. Török Szabolcsnak, az Alapítvány elnökének, és Major Juditnak, az EFT asszisztensének, aki irtó profin támogatta a projekt megvalósulását a tervezéstől az utolsó simításokig! 🙂 

Nagyon jó döntés volt Magdit felkérni az új honlapunk elkészítésére! Hogy miért? Rugalmas, gyors, jó ízlése és friss ötletei vannak, kreatív, nyíltan kommunikál. Inspiráló vele dolgozni! Biztos kézzel vezette végig a projektet, tartotta a határidőket, mindig válasz- és segítőkész volt. Igaz, hogy a holland társszervezetünk honlapja alapján dolgoztunk, de sikerült a helyi viszonyokra adaptálni az ottani megoldásokat, és eredetiséget vinni bele.

Major Judit

Az EFT Alapítvány asszisztense

A honlapok az alábbi gombokra kattintva megtekinthetőek: 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .