Szénási Krisztina

Szénási Krisztina

Projektmenedzser, készségfejlesztő és mentál tréner - nem mellesleg író

Kriszta Bécsből tért haza férjével, hogy ismét itthon rendezkedjenek be. Első körben  álláskeresés céljából készíttetett honlapot, de végül többet hoztunk össze egy sima online CV-nél: egy eddigi életpályát és összegyűjtött tapasztalatot sikerült stílusosan tálalnunk, melyet akár szabadúszóként is felhasználhat. 

A honlap teszteléséhez sikerült bevonnunk pár HR-est is, így a célközönség szemszögéből is meg tudtuk vizsgálni a honlap felépítését. Mindig fontosnak tartom, hogy ez a lépés ne maradjon el, most is hasznos módosítási javaslatokat kaptunk.

Márkaépítés szempontjából nagyon fontos, hogy milyen képet használsz bemutatkozásodhoz, és klassz, ha az illeszkedik a honlapod stílusához – ha utólag készítteted. Ha még a fotó tervezés fázisában vagy, konkrét tippekkel, fotós ajánlásával tudok segíteni, hogy honlapodhoz profi képeket tudj rendelni.

Amikor a honlapot készítettük, Krisztának még nem voltak profi portréi, de szerencsére nem feledkezett meg róluk! A hatás nem maradt el, ugye milyen éles a különbség egy sima igazolványkép (fent) és a fotós által készített kép (lent) között? 🙂

A fotót Laskovics Kati készítette, aki Kriszta elmondása szerint „Erős profil fotós, nagyon barátságos és kedves, az a típus, akinek még a kőszikla is felenged a társaságában.”

Aztán jött a fordulat!

Kriszta részt vett egy regényírási kihíváson, és annyira jól sikerült az írása, hogy a bestseller író és könyvkiadó tulajdonos, Fejős Éva, is felfigyelt rá és a regény megjelent nyomtatott formában is. Innentől nem volt megállás, Kriszta már három sikeres könyv boldog tulajdonosa. 

A projektmenedzseri vonal mellett tehát megjelent az írói pályafutás. Kriszta azzal keresett meg újra, hogy azt tapasztalta, a két vonalon teljesen máshogy érvényesül. Míg az üzleti életben mindig a személyes kapcsolatok hozták a munkát, addig az írói életében egyértelműen az online tér volt az erősebb. Újra összedugtuk a fejünket és átalakítottunk a honlapját olyan módon, hogy az kifejezetten az írói pályafutását erősítse, a könyveit népszerűsítse.

Végig néztünk együtt számos magyar és külföldi írói oldalt, ötleteltünk hogyan mutassuk be úgy a könyveit, hogy akkor is elférjenek majd, ha már 10-nél is több lesz. (Remélem elérjük hamarosan ezt a számot! ) Kriszti könyveit jelenleg a kiadója értékesíti, így webshopra nem volt szüksége.   Szintén fontos volt az olvasói vélemények gyűjtése, erre külön űrlap készült. 

A végeredményt a kép alatti gombra kattintva nézheted meg. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .