Szénási Krisztina

Szénási Krisztina

Projektmenedzser, készségfejlesztő és mentál tréner

Kriszta Bécsből tért haza férjével, hogy ismét itthon rendezkedjenek be. Elsősorban álláskeresés céljából készíttetett honlapot, de végül többet hoztunk össze egy sima online CV-nél: egy eddigi életpályát és összegyűjtött tapasztalatot sikerült stílusosan tálalnunk, melyet akár szabadúszóként is felhasználhat. 

A honlap teszteléséhez sikerült bevonnunk pár HR-est is, így a célközönség szemszögéből is meg tudtuk vizsgálni a honlap felépítését. Mindig fontosnak tartom, hogy ez a lépés ne maradjon el, most is hasznos módosítási javaslatokat kaptunk.

Márkaépítés szempontjából nagyon fontos, hogy milyen képet használsz bemutatkozásodhoz, és klassz, ha az illeszkedik a honlapod stílusához – ha utólag készítteted. Ha még a fotó tervezés fázisában vagy, konkrét tippekkel, fotós ajánlásával tudok segíteni, hogy honlapodhoz profi képeket tudj rendelni.

Amikor a honlapot készítettük, Krisztának még nem voltak profi portréi, de szerencsére nem feledkezett meg róluk! A hatás nem maradt el, ugye milyen éles a különbség egy sima igazolványkép (fent) és a fotós által készített kép (lent) között? 🙂

A fotót Laskovics Kati készítette, aki Kriszta elmondása szerint “Erős profil fotós, nagyon barátságos és kedves, az a típus, akinek még a kőszikla is felenged a társaságában.”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!