“Fiús” projektek

Először is szögezzük le, hogy semmi bajom a férfiakkal, a célpiacom nőkre szűkítése pusztán üzleti megfontolásból fakad: nem akartam beállni a “mindent mindenkinek” versenybe, mert tele van a weboldal készítési piac olyan szolgáltatókkal, akik nem válogatnak. 🙂

Természetesen, ha egy férfi kér fel honlapkészítésre, nemhogy nem hajtom el a konkurenciához, hanem külön megtisztelve érzem magam. Valljuk be, a férfiak, ha egy adott területen van számtalan férfi szolgáltató is, inkább hozzájuk fordulnak – ez pedig a honlapkészítésre is igaz.

Az alábbi honlapokat férfi megbízóimnak készítettem, melyek közül különösen kedves számomra az EFT Alapítvány honlapja,  melyről egy korábbi cikkben már írtam. A logókra kattintva megnézheted a honlapokat, melyek új ablakokban fognak megnyílni.

Czilli Norbert homokfúvás
Dumakabaré ATV műsor
Stand up humorista rendelés
EFT Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

INGYENES KALAUZ AZ EGY OLDALAS HONLAPOKHOZ ÉS A LANDING OLDALAKHOZ

A 24 oldalas ebookból megtanulod hogyan építsd fel weboldalad tartalmilag, hogy több feliratkozót, eladást és szolgáltatás megrendelést generálj.

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!