Heti 1 hírlevél weboldal tulajdonosoknak

Van már honlapod, de úgy érzed van még mit tanulnod?

A weboldal tulajdonosoknak szó hírlevél sorozatban inspirációs jelleggel osztok meg tartalmakat, blog cikkeket és egyéb írásokat. Ezt a sorozatot elsősorban azoknak ajánlom, akik maguk barkácsolják a honlapjukat, saját maguk készítik el arculatukat, de minden olyan vállalkozó számára érdekes lehet, aki nyitott egy webdesigner tapasztalataira. 

A hetente érkező levelekben ezekről a témákról esik szó:

A hírlevél sorozat folyamatosan bővül… és mivel Neked írom, kérlek, írd meg, ha konkrét téma érdekel és igyekszem mielőbb feldolgozni. 🙂

Miért hallgass rám?

Picture of Pálffy Magdi

Pálffy Magdi

weboldalkészítő

Első saját – nem webdesigner – vállalkozásomban a honlap farigcsálás nagymesterévé nőttem ki magam, számtalan módon alakítottam át a honlapom – totálisan eredménytelenül. Ez volt az egyik oka annak, hogy webdesigner képesítést szereztem, mert végre jól akartam csinálni. 

Azóta eltelt 7 év, és több sikeres vállalkozás elindításában, fellendítésében volt szerepem stratégiailag jól átgondolt honlapok készítésével. 

Nem felejtettem el, hogyan indultam, ezért szívügyemnek tartom, hogy minden kezdő vállalkozó kezébe olyan tudást adjak, mely segíti őket, hogy már az első honlapjuk klassz legyen, melyet büszkén mernek mutogatni és maximálisan kiszolgálja az ő és ügyfeleik igényeit is.