Szolgáltatás Árak

weboldal készítés kizárólag arculattal

Legyen klassz honlapod neked is!

Arculattervezés és Weboldal készítés

A TELJES FOLYAMAT AZ ELÉJÉTŐL A VÉGÉIG, ÉS MÉG AZON IS TÚL...

gondolkodó ember

ELŐKÉSZÜLETEK

Mi minden kell egy honlaphoz, mitől lesz ütős a kezdőoldalad, mit kell tudni a brandingről, miért kell stratégiailag is megtervezni a vállalkozásod ÉS a honlapod.

tervezési szakasz

KIVITELEZÉS

Alapos igényfelmérés, célok tisztázása, ideális ügyfél definiálása, arculattervezés és weboldal készítés projekt módszerrel. Hatékony, átlátható folyamatok, felhasználó barát WordPress kezelő, személyre szabott szerkesztő sablonok.

UTÓMUNKA

Didaktikailag felépített betanítás, ügyfélszolgálat. Kizárólag meglévő ügyfeleimnek kiegészítő online és nyomdai termékek rugalmas választéka vállalkozásod igényeihez szabva, igény esetén karbantartás és blog cikk feltöltés kedvezményes éves díjért.

INGYENES letölthető anyagok, blog cikkek a gördülékeny kezdetekhez.

RÉSZLETFIZETÉS (2-3 ütem) rugalmas csomag-ajánlatok, ügyfél-centrikus bánásmód.

Bármikor KÉRDEZHETSZ, hogy magabiztosan, önállóan kezelhesd honlapod.

Weboldal készítés kizárólag arculattal

ÚT A SIKERHEZ

A sikeres online (és offline) jelenléthez nem elég egy honlap, hanem szükség van kezdettől fogva megkülönböztető jegyekre.

Volt időszak, amikor én is csak weboldalt készítettem. 

Egy idő után azonban észrevettem, hogy azok az ügyfeleim sokkal sikeresebbek, akik arculatot is rendeltek tőlem. 

Ők ugyanis tudják, hogy márkaépítés nélkül nincs sikeres vállalkozás, az arculat pedig a márka szerves része. 

Csak „próbálkozol”, vagy teljes erőbedobással dolgozol a vállalkozásodon? 

Igényes vagy a munkádra és szeretnéd, hogy ezt az online megjelenésed is tükrözze?

Ha a válaszod egy nagy IGEN, örömmel állok rendelkezésedre! 🙂

Szolgáltatások, árak

AZ ÁRAK NETTÓ ÖSSZEGKÉNT ÉRTENDŐK, ALANYI ADÓ MENTESEK.

ARCULATTERVEZÉSI CSOMAGOK

Kezdő és profi vállalkozóknak
50 000 Ft-tól
 • Mini arculat: csak színek és betűtípusok!
 • Moodboard, Arculattábla
 • Profi grafikus által készített logó (80. 000 Ft-tól)
 • Korlátlan változtatási körök
 • Márkaépítési tanácsok

HONLAP CSOMAGOK

Kezdő és haladó vállalkozóknak
185 000 Ft-tól
 • Egy vagy több oldalas bemutatkozó weboldalak, landingek
 • Igény szerint egyedi tervezésű, vagy sablonból készített honlap
 • Honlap újra tervezés (redesign)
 • Számos kiegészítő funkció (térkép, hírlevél, popup, slider stb.)

konzultáció / tréning

Honlap tulajdonosoknak
25 000 Ft-tól
 • Honlap elemzés és konkrét javaslatok, eszközök a javításhoz, csekklista teendőkkel, fontossági sorrendben
 • Igény szerint tréning WordPress és Elementor használatához
 • Ingyenes árajánlat a kivitelezéshez

Ezt mondják rólam...

Weboldal készítés árak vélemény

Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig. A kiváló projektmenedzsment mellett a határidőket mindig tartottad, kreatív ötleteiddel és javaslataiddal folyamatosan segítettél nekem mindenben. Ami még nagyon szimpatikus a hozzáállásodban: a megoldás-központúság. Sosem ragadtál egy-egy fellépő problémánál, hanem valóban a számomra és az ügyfeleim számára legjobb megoldást sikerült megtalálnod, kidolgoznod.
Köszönöm, hogy rád találtam. 🙂

Dr. Horváth Brigitta

Egészségmentor

Kérdésed van?

Nem vagy még biztos a dolgodban? Fontos Neked a személyes kapcsolatfelvétel? 

Ha bizonytalan vagy abban, hogy pontosan milyen típusú weboldalra vagy arculatra lenne szükséged, szeretnéd jobban megérteni a folyamatot, konkrét segítségre lenne szükséged a honlapod anyagainak összerakásában (kép, szöveg, marketing), akkor a Stratégiai konzultáció Neked való. 

Gyakran ismételt kérdések

Arculattervezés esetén csomagtól függően 1-4  héttel számolj, ebbe az időbe bele van kalkulálva a Te válaszadási időd is, ugyanis minden elkészült produktumot elküldök neked átnézésre. Hétvégén nem dolgozom, remélem Te sem. 🙂

A weboldal készítési idők szintén termékfüggől. Egy komplett weboldal esetén kb. 3 héttel számolj, az egy-két oldalas honlapoknál mini arculati csomaggal 2 hét az elkészülési idő. Az időkbe szintén bele van foglalva a Neked szánt átnézési idő is.

Re-design esetében teljes mértékben projekt függő a teljesítési idő. Az árajánlatban küldök egy hozzávetőleges időtartamot, mire számíts.

Mivel mindegyik szolgáltatásomhoz rendelhetőek kiegészítő termékek plusz díj ellenében, a fenti intervallumok az alapcsomagokra vonatkoznak! A menetrendet minden esetben egyeztetjük, így a szerződés aláírásakor tudni fogod a kért termék elkészültének határidejét. 

Minden esetben a tényleges munka akkor kezdődik el, ha 1. aláírtuk a szerződést; 2. kifizetted az első részletet; 3. weboldal esetében MINDEN szükséges adat (képek, szövegek, arculati elemek stb) a munka megkezdése előtt már rendelkezésre állnak. 

Az első, vissza nem térítendő részlet (20%) az árajánlat elfogadásakor fizetendő, hogy biztosítsd a helyed a naptáramban. További 30% pedig szerződéskötéskor, a tényleges munka megkezdése előtt, a fennmaradó összeg (50%) pedig a munka elkészültekor, az arculati anyagok, honlap jelszavak átadása előtt fizetendő. Összetettebb szolgáltatás esetén szerződésben rögzítjük a fizetés ütemezését.

Ez azért jó, mert így Neked is eloszlik a kifizetendő összeg, és tervezhetővé válik számodra is a közös, valamint a Rád eső előkészületekkel járó munka.

Ha már van foglalt .hu-s domained, feltétlenül jelezd!  Ha nincs, szívesen segítek az adminisztrációban, tudok ajánlani tárhely szolgáltatót, igény szerint fel is adom a megrendelést. Az ár nem tartalmazza a tárhely szolgáltatás költségét, a szolgáltatás díja közvetlenül a tárhely szolgáltatónak fizetendő.

Az általam megadott alapárban ingyenes sablonok és bővítmények szerepelnek. Árajánlat adásakor ha szükséges valamilyen fizetős bővítmény megvásárlása, arról már az árajánlat megtételekor tájékoztatlak. 

Az alap ár nem tartalmazza a tárhely szolgáltatást, a fent említett domain regisztrációt, prémium sablon, prémium bővítmények árát. (Egyes esetekben lehetséges, hogy az ingyenes verzió nem elég, ilyenkor ajánlom a prémium verziót.)

Igyekszem olyan megoldásokat ajánlani, melyek ingyenesek, vagy pénztárca kímélőek, illetve már az elején, az igények tisztázásakor felhívom a figyelmed, ha valamit nem tudok a saját eszköztárammal megvalósítani és plusz beruházást igényel. A bővítmények egy részét csoportos licenc keretében biztosítani tudom kedvező éves díj ellenében, azonban természetesen ez nem kötelező, a szolgáltatótól is be lehet közvetlenül szerezni az adott bővítményt.

A szerződésben tételesen szerepelnek az árak, így tudod mennyi összköltségre számíthatsz és azt is, mikor, kinek, mennyi fizetendő.

Ha már van más grafikus által készített komplett arculatod, semmi akadálya. Ha olyan honlap típust választottál, aminek az árába bele van kalkulálva a mini arculati csomag, az árból kedvezményt kapsz.

Komplett arculat alatt ezt értem:

 • van logód (esetleg annak variációi),
 • betűtípusaid, amiket a honlapon és egyéb nyomdai termékeken lehet alkalmazni (azaz a logó betűtípusa nem elég),
 • színpalettád színkódokkal, mely nem pusztán a logód színeire vonatkozik, hanem a teljes arculatodra,
 • bónusz, ha van arculati kézikönyv, melyben pontosan le vannak írva a logó használati szabályai, logó verziókra, fontokra vonatkozó korlátozások stb.

Ha nincs arculatod és nem is akarsz, még Mini csomagot sem, kérlek, fordulj más szolgáltatóhoz.

Keress meg, és megbeszéljük! 🙂 Írd le minél részletesebben az igényeidet, hogy hamar kiderüljön, el tudom-e vállalni a munkát.

Nem. Ezt a szolgáltatást csak meglévő ügyfeleimnek biztosítom, akik már rendeltek tőlem arculattervezést és/vagy weboldal készítést. 

Naná!  Kifejezetten pasis témákban nem vagyok otthon, szívesebben készítek Neked oldalt semleges, vagy nőknek szóló témában, de a jelszavam, hogy nincs lehetetlen!

 

Pálffy Magdi webdesigner

Pálffy Magdi vagyok, az arc a Magdi webdesign mögött. 

A webdesignhoz véletlenül keveredtem – képtelen voltam megtalálni a hozzám illő webdesignert :D, ezért inkább megtanultam a honlapkészítést. Miután elkészült a vizsgamunkám, saját honlapom (egy másik vállalkozáshoz), szépen sorban jöttek a megrendelések, spontán. Azon kaptam magam, hogy a weboldal készítést sokkal jobban élvezem, mint azt a vállalkozást, ami miatt az elején belevágtam a tanulásba, így kötöttem ki végül a honlapkészítés mellett. 

Szuper érzés másoknak örömet okozni azzal, hogy olyan igényes weboldalt és arculatot adok át nekik, amit büszkén mernek mutogatni és örömmel mesélik a pozitív visszajelzéseket. 

Fontos, hogy a megrendelő elégedett legyen, de a cél mégiscsak az, hogy a célcsoportnál találjon be a „cucc”. 🙂

2022-től hivatalosan is a Klassz honlap csapat tagja vagyok, 2023-ban pedig elindítottam oktatási weboldalam.