5 ok, amiért a WordPresst használom weboldal készítéshez

Külföldön nagy népszerűségnek örvend a Squarespace, vannak Joomla és Drupal rajongók is, azonban én kitartok a jó öreg WordPress mellett. Itt az 5 ok, miért is.

OK #1 A piacon jelenleg ehhez a honlap motorhoz található meg a legtöbb sablon és bővítmény, így gyakorlatilag végtelen lehetőség adott a szép, egyedi és hasznos weboldalak készítésére, így azok is készíthetnek könnyedén készíthetnek maguknak igényes és szép honlapot, akik nem értenek a html kódoláshoz.

OK #2 Amire ekkora a kereslet, ott folyamatos fejlesztés zajlik, sosem kell tartanom attól, hogy a WordPress egyszer csak elavul, és használhatatlanná válik.

OK #3 Biztonságos. Ez köszönhető egyrészt a WordPress folyamatos karbantartásainak, a jelszó használati rendszerének és a beépített funkcióinak (melyek akkor is biztonságosak, ha regisztrálhatnak az ügyfelek az oldaladra), és a számtalan bővítménynek, melyekkel tovább lehet fokozni az oldal biztonságát.

OK #4 Ingyenes. Igen, a tárhelyért, domain névért fizetni kell, de ez bármelyik honlap motorra igaz, azonban míg sok ingyenes honlap-készítő oldalaknál (pl Wix, Weebly stb.) már olyan alap szolgáltatásokért is fizetni kell havi/éves díjat, mint a beépíthető Google analitika, addig a WordPressnél számos ilyen hasznos funkció tényleg elérhető ingyenesen is.

OK #5 Átlátható és egyszerű. De tényleg. Elsőre talán kicsit idegen a kezelő felület, de ha kitapasztalod milyen bővítményeket érdemes használni, gyerekjáték a munka vele.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Start Csomag letöltés
A fenti négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzatát betartsuk. Köszönöm! 🙂
Stratégiai konzultáció - Megrendelő űrlap

Add meg neved és email címed, nyomj a “kérem az ebookot!” GOMBRA és már TÖLTHETED IS LE A TUDÁSANYAGOT!