5 ok, amiért a WordPresst használom weboldal készítéshez

Külföldön nagy népszerűségnek örvend a Squarespace, vannak Joomla és Drupal rajongók is, azonban én kitartok a jó öreg WordPress mellett. Itt az 5 ok, miért is.

OK #1 A piacon jelenleg ehhez a honlap motorhoz található meg a legtöbb sablon és bővítmény, így gyakorlatilag végtelen lehetőség adott a szép, egyedi és hasznos weboldalak készítésére, így azok is készíthetnek könnyedén készíthetnek maguknak igényes és szép honlapot, akik nem értenek a html kódoláshoz.

OK #2 Amire ekkora a kereslet, ott folyamatos fejlesztés zajlik, sosem kell tartanom attól, hogy a WordPress egyszer csak elavul, és használhatatlanná válik.

OK #3 Biztonságos. Ez köszönhető egyrészt a WordPress folyamatos karbantartásainak, a jelszó használati rendszerének és a beépített funkcióinak (melyek akkor is biztonságosak, ha regisztrálhatnak az ügyfelek az oldaladra), és a számtalan bővítménynek, melyekkel tovább lehet fokozni az oldal biztonságát.

OK #4 Ingyenes. Igen, a tárhelyért, domain névért fizetni kell, de ez bármelyik honlap motorra igaz, azonban míg sok ingyenes honlap-készítő oldalaknál (pl Wix, Weebly stb.) már olyan alap szolgáltatásokért is fizetni kell havi/éves díjat, mint a beépíthető Google analitika, addig a WordPressnél számos ilyen hasznos funkció tényleg elérhető ingyenesen is.

OK #5 Átlátható és egyszerű. De tényleg. Elsőre talán kicsit idegen a kezelő felület, de ha kitapasztalod milyen bővítményeket érdemes használni, gyerekjáték a munka vele.

Honlapot szeretnél?

Fontosnak tartom, hogy az ügyfelek jól tájékozottak legyenek, és akárkit is választanak kivitelezőként, vagy akár maguk készítik el a weboldalukat, tisztában legyenek az alapokkal, hogy ne azzal menjen el az idő, hogy toldozgatják a honlapjukat eredménytelenül, hanem a vállalkozásukra tudjanak koncentrálni. A lenti anyagom is ezt a célt szolgálja. 🙂

honlap start csomag

Szeretnéd, ha honlapod már induláskor klassz lenne?

A legtöbb induló vállalkozó számos hibát elkövet az első honlapjával, mert hiányoznak náluk az alapok, ad hoc módon, valamilyen sablon formát követve készítik / készíttetik el a honlapjukat, és nem értik, miért nem jönnek az ügyfelek. 

Ebben az INGYENES kiadványban 4 oldalnyi tömény átgondolni valót kapsz szempontokkal, hogy helyes döntéseket tudj hozni + 4 oldalnyi csekklistát és ütemtervezőt, hogy haladj is a megvalósítás útján.

smartmockups_k6r1bpes (1)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .