A folyamat leírása

Kérlek, olvasd végig figyelmesen az alábbi folyamat leírást, melyben röviden összefoglalom a projektünk menetrendjét, és tisztázom a közös munka során használt fogalmakat.

A folyamatról

Házi feladatként töltsd ki a design kérdőívet, és készíts egy titkos Pinterest táblát az inspirációiddal. A házi feladat leírásához és a teendőkhöz kattints ide.

Az előkészületek után belevágunk a közös munkába. A folyamat lépéseiről az ASANA nevű projekt menedzsment programban tudsz tájékozódni. Itt pontosan le vannak írva az egymás után következő munkafázisok, határidővel, hogy lásd, mi meddig tart. A programon keresztül értesítőt is kapsz a már elvégzett, illetve emlékeztetőt a rád váró feladatokról. Itt fogjuk gyűjteni a projekttel kapcsolatos összes dokumentációt, így biztosan nem fog elveszni semmi. A program használata nagyon egyszerű, a lenti alig 5 perces videóban minden fontos funkciót bemutatok.

Az egyes munkafázisok között jóváhagyási állomás van, hogy folyamatosan nyomon követhesd hol tart a projekted, a rendszeres véleményezéssel pedig nemcsak részese, de aktív alakítója is vagy arculatodnak, weboldaladnak.

Számítok mindig az őszinte véleményedre és a segítségedre. Ha bármilyen kérdésed van, vagy valami nem világos mit miért csinálunk, kérdezz bátran, azért vagyok itt, hogy segítsek. 🙂

A gördülékeny munka érdekében, kérlek, tartsd szem előtt a határidőket. Minden egyes fázisnál átküldöm neked az elkészült anyagokat véleményezésre. A hatékony visszajelzés folyamatáról, és a véleményezéshez használt eszközről bővebben itt olvashatsz.

Ne aggódj a nyomás miatt, a folyamat során több munkafázisnál is több körös a jóváhagyás, hogy biztosan a neked tetsző eredményt érjük el.

És végül, de nem utolsósorban élvezd a folyamatot, gondolj úgy a honlapodra, mint a saját kis bébidre. Klassz lesz! :)t

Videó az asana használatáról

Munkafázisok - mi mit jelent

1. Munkafázis - arculattervezés

2. Munkafázis - weboldal készítés

Ha bármilyen kérdésed van, örömmel állok rendelkezésedre!